Bedtextiel

Voor intensieve thuiszorg (en/of aangepast wonen in de zogenaamde extramurale zorg) en klein medische instellingen heeft Dintex een assortiment textiel dat ondermeer bestaat uit bed incontenentie artikelen, verzorgingsproducten en bedrijfskleding. Bij de samenstelling is in hoge mate gelet op hygiëne, comfort, en veiligheid. Ingespeeld is op de groeiende behoefte aan het welbevinden van de cliënten en gebruiks- en werkgemak bij het personeel. Het assortiment bed incontenentie artikelen bestaat ondermeer uit waterdichte wasbare onderleggers (ook in badstof) matrashoezen, bedzeilen en hoeslakens (ook in molton). Memo-Fill hoofdkussens garanderen ontspanning en welzijn tijdens de slaap. Bedtextiel is naar keuze brandveilig en/of anti allergeen. Bedrijfskleding is comfortabel, zodat de drager bewegingsvrijheid heeft, en goed wasbaar, dat wil zeggen bij hogere temperatuur. Disposables en doeken zijn er voor diverse gebruiksdoeleinden.

2 artikel(en)

p/pag

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

p/pag

Van hoog naar laag sorteren

Professionele textiel voor de thuiszorg

Aan ambulante zorgverleners (intensieve thuiszorg en/of aangepast wonen in de zogenaamde extramurale zorg) en klein medische instellingen levert Dintex naast bedtextiel ook badgoed, en verzorgingsartikelen. Voor het personeel is er een uitgebreid assortiment bedrijfskleding en er is ruime keuze in disposables en doeken.
Bedrijfskleding voor zorgverleners in de thuiszorg moet comfortabel zijn, zodat de drager bewegingsvrijheid heeft, en goed wasbaar, dat wil zeggen bij hogere temperatuur. In de ontwerpen van Dintex is variatie gebracht wat betreft mouwlengte, jaslengte, taille en de vorm van hals en kraag. Disposables en doeken zijn er voor diverse gebruiksdoeleinden, Verschil wordt gemaakt in materiaal (katoen, linnen en halflinnen) al naar gelang het gebruik, en in dessin (kleur en motief). Een schoonmaakdienst of huishoudelijke dienst heeft een eigen assortiment textiel doeken van badstof sopdoekjes, werkdoekjes van katoen, reinigingsdoeken, microvezeldoek, dweilen en simpele stofdoeken. Het meeste textiel is door de wasserij industrieel te reinigen.

Thuiszorg bedtextiel

Met bedtextiel voor de extramurale thuiszorg speelt Dintex in op wensen en eisen van cliënten, zoals veel voorkomende incontinentie, maar ook een grotere behoefte aan ontspanning en welzijn tijdens de slaap. Voor extra hygiëne zijn er anti-huisstofmijt hoezen verkrijgbaar. Het assortiment bed incontenentie artikelen bestaat ondermeer uit waterdichte wasbare onderleggers (ook in badstof) en matrashoezen. Bedzeilen en hoeslakens zijn in molton leverbaar. Het Memo-Fill hoofdkussens garandeert ontspanning tijdens de slaap.
In katoen badgoed biedt Dintex veel keuze. Naast het standaard assortiment handdoeken, douchelakens en badlakens zijn ook saunalakens, washandjes en badmatten verkrijgbaar. Er is zowel neutraal wit badlinnen als gekleurd badgoed in diverse kwaliteits- en prijsklassen afhankelijk van gewicht, afmeting, garen en inweving. Handdoeken en badlakens kunnen  worden voorzien van een naam of logo, bedrukt of geborduurd. Onder verzorgingsartikelen, vindt u onrust- en fixatie materialen, maar ook persoonsgebonden artikelen waaronder verpleeghoezen, smeer- en plukpakken en hansoppen en slabben. 

Indien gewenst kan Dintex u helpen bij het samenstellen van het textielpakket.  Wij geven advies op gebied van wasbaarheid, duurzaamheid, kleurechtheid en de prijs/kwaliteit verhouding.  Bovendien staat het bedrijf garant voor snelle levering. 

Brandveiligheid in gezondheidszorg
In de gezondheidszorg wordt in toenemende mate gekozen voor brandveilig textiel. Dit betreft vooral het ruime assortiment bedlinnen. Vlamvertragend bedlinnen, inclusief kussens, maken al langer deel uit van het sortiment waar met name in de psychiatrie maar ook bij verstandelijk beperkten en in de welzijnszorg gebruik van wordt gemaakt.
 
Dintex Dintex

Postbus 4, 1777 ZG Hippolytushoef
Nederland

Bezoekadres:
Molenveld 10, 1777 HP Hippolytushoef

Tel: +31 (0)227 594 694
E-mail: sales@dintex.nl

Dintex - Topkwaliteit Thuizorg Linnen Dintex - OpenCompanies by Graydon

Professional in professioneel textiel 

Dintex Textielgroothandel is specialist in bedlinnen, badlinnen hotellinnen en andere textielproducten voor professionele afnemers. Bij Dintex Textielgroothandel kijken we welke textiel kwaliteiten het beste passen bij bepaalde doelgroepen. Daarbij oriënteren we ons op de behoeften van het betreffende marktsegment maar ook op de daaraan gestelde eisen. Binnen het assortiment is een brede keuze mogelijk ten aanzien van prijs/kwaliteit, duurzaamheid, brandveiligheid, comfort, stijl, kleurstelling, gebruiksgemak en meer. Bovendien heeft Dintex Textielgroothandel in haar totaal aanbod textielproducten voor de aankleding van horecagelegenheden in de ruimste zins des woords, textielproducten in de lijn van verzorgingsartikelen en zorgtextiel voor zorginstellingen en zorgwinkels en niet te vergeten bedrijfskleding voor de diverse sectoren.  Dintex Textielgroothandel geeft vrijblijvend advies, denkt mee en levert desgewenst maatwerk. 

Bij Dintex Textielgroothandel maken we onderscheid tussen:

Horeca & Recreatie                
Zorg & Medisch
Marine & Offshore
Wasserij & Linnenverhuur