Dintex is dé textielgroothandel voor professioneel gebruik. Ons credo: het juiste textiel op de juiste plek. Dat betekent dat we voor elke vraag een passend antwoord hebben. Van standaard doekgoed tot specialistisch textiel. Voor intiem restaurant tot grote zorgketen.

De gemeenschappelijke noemer is kwaliteit. Alle producten die Dintex levert voldoen ruimschoots aan de eisen die gesteld worden aan professioneel goed. Kwaliteit betekent ook dat we ons aan de leverafspraken houden.

Verkoop van textiel is een vak. Dintex staat voor maatwerk, advies en innovatie. We werken wereldwijd samen met fabrikanten, waarbij Dintex de schakel is tussen u en de fabrikant. Zo zorgen wij ervoor dat uw wensen vertaald worden in een eindproduct. Daarbij zijn we niet alleen doorgeefluik, maar staan we u bij met advies.

Dintex levert textielwaren aan de zorgsector, de horeca, (semi-)overheidsinstellingen zoals alle Penitentiaire Inrichtingen , scheep- en cruisevaart, offshore, wasserijen en aan projectinrichters.