Wasserij toebehoren

 

Waszakken en wasnetten meewasbaar

Een efficiënt systeem van reiniging is noodzakelijk voor linnenafnemers in diverse sectoren én voor het wasserijbedrijf.
Kosten worden bespaard door waszakken en wasnetten in te zetten die meewasbaar zijn tevens een duurzaam alternatief voor de wegwep plastic zak. 
De standaard waszak voor het verzamelen van de was is meewasbaar tot circa 1000 wasbeurten en krimpvrij. Er is een waszak voor 2-5 kg individuele was en een voor 10-12 kg wasgoed. Hotel waszakken zijn slijtvast en gemaakt van 100% polyester. Hotel waszakken voor vuil hotellinnen zijn leverbaar in de uni kleuren wit, blauw, groen, geel, rood, bruin, grijs, oranje of in een wit/gekleurde streep dessin.
Voor het personaliseren van een waszak kunt u de waszak met naam (band) inweving, logo inweving of tekst inweving aanschaffen. Waszakken met naam en of logo inweving voorkomen dat uw hotellinnen zoek raakt in de wasserij.

De keuze in sluitingen voor 100% polyester waszakken zijn hotel waszakken met koord en fix-locksluiting, hotel waszakken met koord en schuifbare C-sluiting, hotel waszakken met ingeregen koord, hotelwaszakken met knevelsluiting, hotelwaszakken met Dymo sluitling en hotel waszakken met wikkelsluiting die zelf openen in de was. Er zijn ook oplosbare waszakken

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wasnetten

Speciaal voor het gescheiden houden van goederen tijdens het wasproces is er een zware kwaliteit krimpvrije wasnetten. De wasnetten kunnen worden voorzien van verschillende sluitingen zoals een gummie wasnet sluiter of Ingeregen koordsluiting. De kwaliteit is 100% Dracon. Een ander type wasnet is voorzien van een aangestikt Teflon knoopsluiting. Als optie kan het wasnet tegen een toeslag worden voorzien van een aangestikt label (10x10cm). Het wasnet is in diverse kleuren leverbaar.

Waskarren

De standaard afmeting van een hotelwaszak is 63x100 cm. Deze hotel waszak past op de meest gangbare waskar of wasverzamelaar. Daarnaast zijn er ook persoonsgebonden waszakken in de maat van 50x70 cm.
Naast het transport van vuil waslinnen in een hotel is er ook transport van schoon waslinnen in een hotel. Voor het transport van schoon waslinnen in een hotel zijn er platte waskarren en waszakken met een bodem. Zoekt u een ander afmeting waszak of informatie over waskarren, Dintex voorziet u graag van gratis advies op gebied van waszakken en wastransportmiddelen.