Wasserij & Linnenverhuur

Snel en betrouwbaar 

Textielgroothandel Dintex is een betrouwbare textiel partner voor wasserijen en linnenverhuurders. In ons magazijn ligt voldoende voorraad wasserijlinnen waarmee de wasserij of linnenverhuurder haar linnen service pakketten snel kan aanvullen, of het nu gaat om afnemers in de sector horeca & recreatie of om de gezondheidszorg. In grote lijnen is het assortiment te onderscheiden in bedlinnen, badlinnen, tafellinnen, keukenlinnen en wasserij accessoires zoals waszakken en wasnetten.

Pakketsamenstelling 

Indien gewenst kan Dintex u helpen bij het samenstellen van het textielpakket voor de verkoop of voor de verhuur. We kunnen u textiel advies geven op gebied van duurzaam textiel, prijs / kwaliteit verhouding bij textiel,  samenstelling van textieldoek zoals polyester of katoen linnengoed.

Producten 1-12 van 190

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 190

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wasserij linnen voor linnenverhuurders en eindafnemers

Wasserij linnen van Dintex is industrieel goed wasbaar, heeft een lange levensduur en geeft geen problemen bij het mangelen.  Indien gewenst kan Dintex u helpen bij het samenstellen van het textielpakket wasserij linnen voor de verkoop of voor de verhuur. We kunnen u textiel advies geven op gebied van duurzaam textiel, prijs / kwaliteit verhouding, maar ook waar de  perfecte samenstelling van textieldoek zoals polyester of katoen linnengoed en de achtergrond van de productie van wasserij linnen.
Het textiel assortiment van Dintex is breed en wordt aangeboden tegen concurrerende prijzen. Voor hotels, wasserijen, linnenverhuurders hebben we diverse dessins dekbedovertrekken en slopen. Van de goedkope polyester / katoenen satijnstreep dekbedovertrekken tot mooie percal kwaliteit. De 16A katoenen hoeslakens en bedlakens zijn ook in kleur leverbaar. Het assortiment voor de gezondheidszorg voldoet aan eisen ten aanzien van hygiene en duurzaamheid. In grote lijnen is het aanbod wasserij linnen te onderscheiden in bed- en badlinnen, tafellinnen en keukenlinnen. Maar ook wasserij accessoires zoals waszakken en wasnetten maken deel uit van ons aanbod.

Dintex verhuurt geen linnengoed. Wij importeren wasserij linnen uit ondermeer Azië of kunnen maatwerk textiel aanbieden via onze textielpartners in Europa.

Hygiënisch en duurzaam wasserij linnen

Hygiëne en kostenbeheersing in de gezondheidszorg. Daar heeft Dintex Textielgroothandel oog voor. Ons bedrijf levert industrieel wasbaar, duurzaam en veilig (bed)textiel aan zorgverleners en zorginstellingen. Behalve voor intramurale zorg, is Dintex ook het adres voor semimurale zorg en ambulante zorg, of wel extramurale zorg. Voor arbeidsintensieve verzorging heeft Dintex easydek dekbedden met een vaste dessin tijk, wat tijd bespaart in het opmaken van het bed. Ook is er de keuze tot bedlinnen met een hotelsluiting of een zakmodel. Vlamvertragend bedlinnen, inclusief kussens, maken al langer deel uit van het assortiment waar met name in de psychiatrie maar ook bij verstandelijk beperkten en in de welzijnszorg gebruik van wordt gemaakt
 

Welzijn

Het welbevinden van de cliënten krijgt meer aandacht. Textiel voor de gezondheidszorg varieert van budget aantrekkelijk tot stijlvol en comfortabel. Dekbedden en kussens zijn verkrijgbaar van standaard tot donsvulling. Katoenen hoeslakens en bedlakens zijn ook in kleur leverbaar voor gezondheidszorg met een eigen stijl. 
Als specialist in de gezondheidszorg heeft Dintex naast bedlinnen ook matrassen in het assortiment en ter bescherming daarvan molton hoeslakens, molton dekens, viltdekken of waterdichte matrasbeschermer.
DintexTextielgroothandel is specialist in bedlinnen voor hotels, wasserijen, linnenverhuurders, bed & breakfast, scheepvaart, zorginstellingen, zwakzinnige zorg, psychiatrie, kinderopvang en zorghotels. Bij Dintex kijken we welke textiel kwaliteiten het beste passen bij bepaalde doelgroepen.