Kleding

De eisen van bedrijfskleding zijn anders dan van casual kleding. Bedrijfskleding moet comfortabel zijn, zodat de drager veel bewegingsvrijheid heeft. Afhankelijk van de branche, hotel en horeca, zorg en medisch, maritiem en offshore, moet kleding ook functioneel zijn. Werkkleding die industrieel wasbaar is, heeft een hoge prioriteit. Duurzaamheid wordt daarbij niet uit het oog verloren. Bedrijfskleding moet het personeel beschermen bij de uit te voeren werkzaamheden. Zo moet de stof van de bedrijfskleding sterk zijn en moet bedrijfskleding veilig zijn en bijvoorbeeld aan de veiligheidsnormering EN471 of EN470 of de vlamvertragende EN-ISO normering EN ISO 11611 voldoen. Wordt Isotherm materiaal gebruikt dan voldoet dit aan HACCP normering.

Producten 1-12 van 50

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 50

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Werkkleding voor iedere branche  Dintex Textielgroothandel heeft bedrijfskleding voor iedere branche. Bedrijfskleding voor de zorginstellingen als verpleeghuis of thuiszorg en werkkleding voor medische instellingen als artsenpraktijken, tandartspraktijken, pedicuren, schoonheidsspecialisten of voor een laboratorium is vaak wit van kleur. Net als werkkleding voor schilders en foodwerkkleding. Werkkleding voor de OK of voor operatie kamers bij dierenartsen en dierenklinieken, voldoen bij Dintex aan de benodigde vereisten die je mag verwachten van Clean Air Suits. Zo voldoen onze OK broeken en OK hessen aan de Europese norm EN13795
Functionaliteit is een voorwaarde. Daar is bij het ontwerpen ervan veel aandacht aan besteed. In het assortiment bedrijfskleding voor zorgverleners is bovendien variatie gebracht wat betreft mouwlengte, jaslengte, taille en de vorm van hals en kraag. In veel gevallen zijn er zowel dames- als herenmodellen en unisex.  

Ook representativiteit staat wat werkkleding betreft hoog in het vaandel, niet alleen in hotel- en horecaondernemingen, maar ook in de zorg. Overal moet het personeel er goed uit zien, desgewenst met een klassieke, trendy of meer huiselijke sfeer. Of het nu gaat om werknemers in de bediening of in de keuken, in cliënten contact intern of extern, Dintex regelt het op maat.  Werkkleding voor Wellness Centra zoals sauna’s of zorgkleding voor verpleeghuizen kan daarom ook gekleurd zijn. Het doel van uniformen in kleur, is dat het een huiselijke sfeer of huiselijke uitstraling geeft.  Dintex let ook op details. In het assortiment opgenomen zijn bandana’s en kokshalsdoeken, maar ook handschoenen en schoeisel, alsmede disposable mutsjes en petten. Daarnaast verleent Dintex de service om bedrijfskleding, maar ook sloven en schorten te voorzien van een naamborduring of een logobedrukking.