Dekbedovertrek (set)

De dekbedovertrekken van Dintex zijn speciaal gemaakt voor hotels, riviercruisers wasserijen, Bed en Breakfast, verpleeghuizen en zorghotels en daar waar wordt geslapen.
We hebben de bekende Hotel dekbedovertrek met satijnstreep in polyester / katoen die goedkoop is en zeer goed wasbaar en mangelbaar is in de wasserij, tot mooie satijnen dekbedovertrekken van katoen met luxe uitstraling van o.a. Damino & Lin D'or.
Tegenwoordig zijn er ook duurzame alternatieven leverbaar, geproduceerd van gerecycled polyester en katoen. Deze zijn voorzien van een GRS label.
GRS
Ook produceren wij brandveilige vlamvertragende dekbed overtrekken voor de verslavingszorg, rederijen en scheepvaart. Dit kan met IMO/MED certificaat geleverd worden.

Uiteraard zijn de dekbedovertrekken van Dintex geschikt voor industriële bewassing in de wasserij.

Producten 1-12 van 40

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 40

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een dekbedovertrek moet uitstraling hebben, goed reinigbaar zijn, door de wasserij goed te mangelen zijn in de mangel, duurzaam cq lange levensduur hebben, comfortabel zijn, niet te veel kreuken, zacht aanvoelen, een ruitdessin of een blokdessin of een satijnstreepdessin of een puntjesdessin of een 3 mm of 5 mm of 10 mm streepdessin of zelfs 8cm streepsatijn hebben, goedkoop zijn, zeker niet duur, een chique uitstraling hebben, leverbaar zijn met logo inweving of naam inweving en de gebruiker moet het leuk vinden. Gelukkig heeft Dintex een ruim assortiment dekbedhoezen. Mocht u dekbedhoes er niet bij zitten, dan hebben we nog meer mogelijkheden dan dat er op de site zichtbaar zijn.

Het meest verkochte dekbedovertrek bij Hotels, wasserijen, linnenverhuurders, bed and breakfast is polyester / katoen dekbedovertrek met 27 mm satijnstreep dessin, 165 gram m2 in de kleur wit, blauw, sekt en geel. De reden waarom dit dekbedovertrek zo veel verkocht wordt, is omdat het door zijn gunstige prijs goedkoop is, het dekbed een lange levensduur heeft, de wasserij dit dekbedovertrek goed kan mangelen, gaat veel wasbeurten mee, duurzaam dus. Naast het populaire dekbedovertrek TB203 met satijnstreep en ECO naad met reversibel zoom, heeft Dintex het agentuurschap van de weverij Damino uit Duitsland. Damino is een van de grootste producenten van dekbedovertrekken voor de object markt, in Europa. Ze produceren verschillende kwaliteiten dekbedovertrekken. Van fijn katoen dekbedovertrekken die comfortabel aanvoelen door hun satijnbinding en een TC300 waarde hebben, tot brandveilige vlamvertragende dekbedovertrekken van Trevira CS die aan de brandnorm DIN4102. Overtrekken voor rederijen en overtrekken voor scheepvaart moeten een IMO certificaat en een IMO label hebben. Ook de vlamvertragende overtrekken zijn industrieel wasbaar door uw wasserij of linnenkamer.

De maten van dekbedovertrekken zijn 140x240 cm zakmodel, 140x260 cm zakmodel, 140x200 cm met 30 cm hotelsluiting, 200x200 cm met hotelsluiting, 200x220 cm met hotelsluiting, 200x240 cm zakmodel, 240x240 cm zakmodel, 240x260 cm zakmodel. Dintex Textielgroothandel kan bij ieder dessin dekbedovertrek ook de bijpassende sloop of slopen leveren in de maat 60x70 cm met hotelsluiting of 65x90 cm zakmodel. Dekbedovertrekken voor wasserijen worden meestal met een zakmodel geconfectioneerd omdat deze goed mangelbaar zijn.