Sloop

De kussenslopen van Dintex zijn speciaal gemaakt voor hotels, wasserijen, Bed en Breakfast, verpleeghuizen, verzorgingshuizen, zorghotels.
We hebben de bekende Hotel kussenslopen met satijnstreep in polyester / katoen die goedkoop is en zeer goed wasbaar en mangelbaar is in de wasserij, tot mooie satijnen kussenslopen van katoen met luxe uitstraling van Damino.
In de gezondheidszorg zoals verpleeghuizen en verzorgingshuizen worden meestal de onderslopen 16A katoen vanwege de hygiëne gebruikt omdat 16A katoen kookwasbaar is. Ook produceren wij brandveilige vlamvertragende kussenslopen voor de verslavingszorg, rederijen en scheepvaart. Dit kan met IMO certificaat geleverd worden.
Uiteraard zijn de kussenslopen van Dintex geschikt voor industriële bewassing in de wasserij. Onze textiel kussenslopen zijn bijpassend aan de dessins van ons dekbedovertrekken assortiment.

Producten 1-12 van 37

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 37

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een kussensloop in vele dessins en uitvoeringen

Een gedessineerde kussensloop moet uitstraling hebben, goed reinigbaar zijn, door de wasserij goed te mangelen zijn in de mangel, duurzaam cq lange levensduur hebben, comfortabel zijn, niet te veel kreuken, zacht aanvoelen, een ruitdessin of een blokdessin of een satijnstreepdessin of een puntjesdessin of een 2 mm of 3 mm of 4 mm streepdessin hebben, goedkoop zijn, zeker niet duur, een chique uitstraling hebben, leverbaar zijn met logo inweving of naam inweving en de gebruiker moet het leuk vinden.

Onze katoenen 16A uni kussenslopen in de kleur wit zijn ideaal om te bedrukken door de drukkerij.

Het meest verkochte dessin kussensloop bij Hotels, wasserijen, linnenverhuurders, bed and breakfast is polyester / katoen dekbedovertrek met 27 mm satijnstreep dessin, 175 gram m2 in de kleur wit, blauw, sekt en geel. De reden waarom dit kussensloop zo veel verkocht wordt, is omdat het door zijn gunstige prijs goedkoop is, het kussensloop een lange levensduur heeft, de wasserij dit kussensloop goed kan mangelen, gaat veel wasbeurten mee, duurzaam dus. Naast het populaire kussenslopen TB203 met satijnstreep en ECO naad met omkeerbare zoom

Dintex heeft het agentuurschap van de weverij Damino uit Duitsland. Damino is een van de grootste producenten van kussenslopen voor de object markt, in Europa. Ze produceren verschillende kwaliteiten kussenslopen. Van fijn katoen kussensloop die comfortabel aanvoelen door hun satijnbinding en een TC200 waarde hebben, tot brandveilige vlamvertragende kussenslopen van Trevira CS die aan de brandnorm DIN4102 voldoen en ook IMO gecertificeerd zijn. Het IMO certificaat en IMO label wel speciaal bij opdracht aanvragen. Voor gevangenissen, Penitentiaire Inrichtingen, verslavingszorg, opvangcentra en psychiatrische inrichtingen is een IMO certificaat niet nodig. Overtrekken voor rederijen en overtrekken voor scheepvaart moeten een IMO certificaat en een IMO label hebben. Ook de vlamvertragende kussenslopen zijn industrieel wasbaar door uw wasserij of linnenkamer. De maten van een kussensloop zijn 65x90 cm zakmodel of 60x70 cm + 20 cm hotelsluiting of 62x73 cm met 20 cm hotelsluiting.

Een kussensloop in zakmodel is door de wasserij of linnendienst beter te mangelen in de mangel. Ook kunnen wij uw kussensloop produceren met een sierrand ook wel cordonrand genoemd.