Contactinformatie

 

 

Algemeen 

* Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

De eerste bestelling wordt geleverd op basis van vooruitbetaling (iDeal), na de eerste levering kan er een een betalingsafspraak gemaakt worden.

* Waarom zijn er geen prijzen zichtbaar?

De prijzen zijn zichtbaar nadat u zich heeft geregistreerd.

* Hoe kan er besteld worden?

Uw bestelling kan geplaatst worden via de webshop, hierbij heeft u het voordeel dat uw levering franco is. Ook kunt u uw bestelling telefonisch op 0227-594694 plaatsen of via de mail op sales@dintex.nl

* Welke verzendkosten worden er gehanteerd?

Bestellingen die via website worden geplaatst met een afleveradres binnen Nederland worden franco geleverd. Een uitzondering hierop zijn de Waddeneilanden hiervoor wordt een vaste toeslag van € 18,50 doorberekend.

* Als een artikel niet bevalt/ past kan het geruild worden?

Als een artikel niet aan uw wensen voldoet of niet past kan het in overleg geruild worden. Het artikel dient zich in de originele verpakking te bevinden zonder gebruikerssporen en voldoende gefrankeerd retour gezonden te worden naar: Molenveld 10, 1777 HP, Hippolytushoef. Samen met een begeleidend schrijven. Ongefrankeerde retourzendingen worden geweigerd.

* Ik wil graag gebruik maken van de mogelijkheid om het factuur digitaal aangeleverd te krijgen

Om van de mogelijkheid gebruik te maken om uw factuur digitaal te ontvangen via PDF of XML bestand, kunt u volstaan om een mail met dit verzoek te sturen naar sales@dintex.nl.

Technisch

* Wat is Merceriseren?

Om katoen een glans te geven die bestand is tegen wassen, wordt hij gemerceriseerd. (behandeling met loog onder spanning). Door deze behandeling wordt ook een aantal andere eigenschappen gunstig beïnvloed.

 

Dintex Dintex

Postbus 4, 1777 ZG Hippolytushoef
Nederland

Bezoekadres:
Molenveld 10, 1777 HP Hippolytushoef

Tel: +31 (0)227 594 694
E-mail: sales@dintex.nl

Dintex - Topkwaliteit Thuizorg Linnen Dintex - OpenCompanies by Graydon

Professional in professioneel textiel 

Dintex Textielgroothandel is specialist in bedlinnen, badlinnen hotellinnen en andere textielproducten voor professionele afnemers. Bij Dintex Textielgroothandel kijken we welke textiel kwaliteiten het beste passen bij bepaalde doelgroepen. Daarbij oriĆ«nteren we ons op de behoeften van het betreffende marktsegment maar ook op de daaraan gestelde eisen. Binnen het assortiment is een brede keuze mogelijk ten aanzien van prijs/kwaliteit, duurzaamheid, brandveiligheid, comfort, stijl, kleurstelling, gebruiksgemak en meer. Bovendien heeft Dintex Textielgroothandel in haar totaal aanbod textielproducten voor de aankleding van horecagelegenheden in de ruimste zins des woords, textielproducten in de lijn van verzorgingsartikelen en zorgtextiel voor zorginstellingen en zorgwinkels en niet te vergeten bedrijfskleding voor de diverse sectoren.  Dintex Textielgroothandel geeft vrijblijvend advies, denkt mee en levert desgewenst maatwerk. 

Bij Dintex Textielgroothandel maken we onderscheid tussen:

Horeca & Recreatie                
Zorg & Medisch
Marine & Offshore
Wasserij & Linnenverhuur