Contactinformatie

 

 

Algemeen 

* Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

De eerste bestelling wordt geleverd op basis van vooruitbetaling (iDeal), na de eerste levering kan er een een betalingsafspraak gemaakt worden.

* Waarom zijn er geen prijzen zichtbaar?

De prijzen zijn zichtbaar nadat u zich heeft geregistreerd.

* Hoe kan er besteld worden?

Uw bestelling kan geplaatst worden via de webshop, hierbij heeft u het voordeel dat uw levering franco is. Ook kunt u uw bestelling telefonisch op 0227-594694 plaatsen of via de mail op sales@dintex.nl

* Welke verzendkosten worden er gehanteerd?

Bestellingen die via website worden geplaatst met een afleveradres binnen Nederland worden franco geleverd. 

* Als een artikel niet bevalt/ past kan het geruild worden?

Als een artikel niet aan uw wensen voldoet of niet past kan het in overleg geruild worden. Het artikel dient zich in de originele verpakking te bevinden zonder gebruikerssporen en voldoende gefrankeerd retour gezonden te worden naar: Molenveld 10, 1777 HP, Hippolytushoef. Samen met een begeleidend schrijven. Ongefrankeerde retourzendingen worden geweigerd.

* Ik wil graag gebruik maken van de mogelijkheid om het factuur digitaal aangeleverd te krijgen

Om van de mogelijkheid gebruik te maken om uw factuur digitaal te ontvangen via PDF of XML bestand, kunt u volstaan om een mail met dit verzoek te sturen naar sales@dintex.nl.

Technisch

* Wat is Merceriseren?

Om katoen een glans te geven die bestand is tegen wassen, wordt hij gemerceriseerd. (behandeling met loog onder spanning). Door deze behandeling wordt ook een aantal andere eigenschappen gunstig beïnvloed.