Hoeslaken

Hoeslakens voor op het bed zijn bij Dintex Textielgroothandel in verschillende kwaliteiten leverbaar. Zo kunnen we u percal hoeslakens voor een hotel of zorghotel aanbieden, 16A katoenen hoeslakens voor wasserijen en zorginstellingen, 20A katoenen & jersey hoeslakens voor Bed and Breakfast (B&B), bungalowparken en vakantieparken. Voor de scheepvaart en  rederijen hebben we vlamvertragende hoeslakens met IMO/MED certificaat.
Dus zoekt u stijkvrije hoeslakens, goedkope hoeslakens , hoeslakens van hotelkwaliteit of brandveilige hoeslakens, Dintex Textielgroothandel voorziet u graag van advies.

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Onze 16A kwaliteit hoeslakens zijn zeer goed geschikt voor industriële bewassing in de wasserij.

Hoeslakens van 16A katoen zijn zeer sterk en hebben een lange levensduur vanwege de vele wasbeurten die ze meegaan. 16A hoeslakens zijn daarom in verhouding goedkoop. Linnenverhuurders en wasserijen gebruiken daarom graag deze goedkope hoeslakens van 16A katoenen kwaliteit. Percal hoeslakens zijn zacht en soepel waardoor uw linnendienst of linnenkamer of wasserij minder hoeft te strijken of te mangelen. Percal hotelhoeslakens worden meestal gemaakt van 100% Egyptisch katoen en hebben een hoge TC waarde. De TC waarde van 100% Egyptisch katoenen percal hoeslakens is meestal TC200. Percal hoeslakens voor hotels van 100% Egyptisch katoen hebben meestal een doegewicht van 125 gram m2. Naast percal textiel hoeslakens hebben we ook comfortabele jersey hoeslakens. Deze jersey hoeslakens zijn leverbaar in singel jersey hoeslaken of dubbel jersey hoeslaken.


Vanwege de rek in het hoeslaken zijn dit strijkvrije hoeslakens. De meeste hoeslakens zijn wit, maar Dintex textielgroothandel heeft ook gekleurde hoeslakens van de fabriek Damino die kookwasbaar zijn op 90 graden. Hoeslakens met een kleur geven een huiselijke sfeer en zijn prima hoeslakens voor een verzorgingshuis of verpleeghuis. Brandveilige hoeslakens van Trevira CS moeten voor psychiatrische inrichtingen of verslavingszorg instellingen aan de veiligheidsnorm DIN4102 voldoen. Voor scheepvaart en rederijen zijn de normen van vlamvertragende hoeslakens hoger. Deze brandveilige hoeslakens moeten aan de IMO normering voldoen. De brandveilige hoeslakens kunnen op aanvraag met IMO certificaat geleverd worden. Het IMO waslabel herkent u aan het stuurwiel. De standaard afmeting van een eenpersoonshoeslaken is 90x200 cm of 90x210 cm of 90x220 cm. Ook kunnen we u voorzien van multi-fit hoeslakens met elastiek rondom. De standaard afmeting van tweepersoonshoeslakens is 140x200 cm of 160x200 cm of 180x200 cm. De tweepersoonshoeslakens zijn niet in alle kwaliteiten leverbaar.