Horeca & Recreatie

Horeca textiel met uitstraling 

Textielgroothandel Dintex is het horeca textiel adres voor hotels, recreatie vakantieparken, Bed & Breakfast gelegenheden, restaurants, bistro’s, partycentra, catering bedrijven en wellness ondernemingen. We hebben oog voor budget, maar ook voor uitstraling. Met Horeca textiel van Dintex richt u uw bedrijf in in de stijl die u wenst, verwelkomt u uw gasten in de gemeenschappelijke ruimtes en op hun kamers en kleedt u uw personeel.  
Ons textiel assortiment is zo breed, dat we elke mogelijke textiel productgroep aanbieden. Binnen de groep is er een ruime keuze in prijs en kwaliteit, in maatvoering, comfort en dessins. Uiteraard is al het hotellinnen, restaurantlinnen en keukenlinnen van Dintex industrieel wasbaar. Zoekt u horeca bedrijfskleding voor de bediening en voor de keuken, zoals kokskleding, textieldoeken, schoonmaaktextiel bij Dintex bent u aan het goede adres.

Speciale doelgroepen 

Voor een wellness centrum heeft Dintex verschillende kwaliteiten badlinnen / badgoed zoals saunalakens of badjassen in het aanbod. Maar ook badgoed met eigen inweving is mogelijk. Een partycentrum of een cateringbedrijf voorzien we van statafelhoezen, tafelrokken, doeken, tafellinnen en bedrijfskleding voor de bediening.
 

Producten 1-12 van 183

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 183

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Horeca textiel met uitstraling

Textielgroothandel Dintex is het horeca textiel adres voor hotels, recreatie vakantieparken, Bed & Breakfast gelegenheden, restaurants, bistro’s, partycentra, catering bedrijven en wellness ondernemingen. We hebben oog voor budget, maar ook voor uitstraling. Met horeca textiel van Dintex richt u uw bedrijf in in de stijl die u wenst, verwelkomt u uw gasten in de gemeenschappelijke ruimtes en op hun kamers en kleedt u uw personeel.  
Ons textiel assortiment is zo breed, dat we elke mogelijke textiel productgroep aanbieden. Binnen de groep is er een ruime keuze in prijs en kwaliteit, in maatvoering, comfort en dessins. Uiteraard is al het hotellinnen, restaurantlinnen en keukenlinnen van Dintex industrieel wasbaar. Dintex levert ook diverse matrassen en er is rekening gehouden met speciale behoeften, zoals vlamvertragend textiel. Zoekt u horeca bedrijfskleding voor de bediening en voor de keuken, zoals kokskleding, textieldoeken, schoonmaaktextiel bij Dintex bent u aan het goede adres.

Speciale horeca doelgroepen 
Voor een wellness centrum heeft Dintex verschillende kwaliteiten badlinnen / badgoed zoals saunalakens of badjassen in het aanbod. Maar ook badgoed met inweving is mogelijk.
Een partycentrum of een cateringbedrijf voorzien we vaak van statafelhoezen, tafelrokken, doeken, tafellinnen en bedrijfskleding voor de bediening.

Overige markten
DintexTextielgroothandel is tevens specialist in bedlinnen voor hotels, wasserijen, linnenverhuurders, zorginstellingen en scheepvaart. Bij Dintex kijken we welke textiel kwaliteiten het beste passen bij bepaalde doelgroepen. Voor hotels, wasserijen, linnenverhuurders hebben we diverse dessins dekbedovertrekken en slopen. Van de goedkope polyester / katoenen satijnstreep dekbedovertrekken tot mooie percal kwaliteit. De 16A katoenen hoeslakens en bedlakens zijn ook in kleur leverbaar. Dintex levert niet alleen bedlinnen wat op het matras ligt, maar ook de matrassen zelf. Ter bescherming van uw matras kunnen we u molton hoeslakens, molton dekens, viltdekken of waterdichte matrasbeschermers aanbieden. Dekbedden en kussens hebben we in kwaliteit die goedkoop is tot dekbedden of kussens met een dons vulling. Een kussensloop of een dekbedovertrek is leverbaar in verschillende maten. U kunt kiezen voor een hotelsluiting of voor een zakmodel. De bedlakens zijn leverbaar in een eenpersoons maat of een tweepersoons maat.
Uiteraard is ons bedlinnen assortiment industrieel wasbaar door uw wasserij. Dus ook voor uw bedtextiel bent u bij Dintex aan het juiste textiel adres.
Voor verpleeghuizen hebben we dekbedden met een vaste dessin tijk, wat tijd bespaard in het opmaken van het bed.In de scheepvaart moet de textiel vaak IMO gecertificeerd zijn. Dintex is de textielspecialist die bedtextiel met een IMO certificaat kan leveren. Samen met onze bedlinnen partner Damino hebben wij de vlamvertragende kussenslopen, bedlakens, dekbedovertrekken satijnstreep, hoeslakens, dekens, kussens en dekbedden. Ook zorg- en psychiatrische instellingen maken veel gebruik van ons vlamvertragend bedlinnen assortiment.