Waszak

 

Waszakken meewasbaar

Een efficiënt systeem van reiniging is noodzakelijk voor linnenafnemers in diverse sectoren én voor het wasserijbedrijf.
Kosten worden bespaard door waszakken in te zetten die meewasbaar zijn. 
De standaard waszak voor het verzamelen van de was is meewasbaar tot circa 1000 wasbeurten en krimpvrij. Er is een waszak voor 2-5 kg individuele was en een voor 10-12 kg wasgoed. Hotel waszakken zijn slijtvast en gemaakt van 100% polyester. Hotel waszakken voor vuil hotellinnen zijn leverbaar in de uni kleuren wit, blauw, groen, geel, rood, bruin, grijs, oranje of in een wit/gekleurde streep dessin.
Voor het personaliseren van een waszak kunt u de waszak met naam (band) inweving, logo inweving of tekst inweving aanschaffen. Waszakken met naam en of logo inweving voorkomen dat uw hotellinnen zoek raakt in de wasserij.

De keuze in sluitingen voor 100% polyester waszakken zijn hotel waszakken met koord en fix-locksluiting, hotel waszakken met koord en schuifbare C-sluiting, hotel waszakken met ingeregen koord, hotelwaszakken met knevelsluiting, hotelwaszakken met Dymo sluitling en hotel waszakken met wikkelsluiting die zelf openen in de was. Er zijn ook oplosbare waszakken

4 artikel(en)

p/pag

Van hoog naar laag sorteren
Dintex Dintex

Postbus 4, 1777 ZG Hippolytushoef
Nederland

Bezoekadres:
Molenveld 10, 1777 HP Hippolytushoef

Tel: +31 (0)227 594 694
E-mail: sales@dintex.nl

Dintex - Topkwaliteit Thuizorg Linnen Dintex - OpenCompanies by Graydon

Professional in professioneel textiel 

Dintex Textielgroothandel is specialist in bedlinnen, badlinnen hotellinnen en andere textielproducten voor professionele afnemers. Bij Dintex Textielgroothandel kijken we welke textiel kwaliteiten het beste passen bij bepaalde doelgroepen. Daarbij oriënteren we ons op de behoeften van het betreffende marktsegment maar ook op de daaraan gestelde eisen. Binnen het assortiment is een brede keuze mogelijk ten aanzien van prijs/kwaliteit, duurzaamheid, brandveiligheid, comfort, stijl, kleurstelling, gebruiksgemak en meer. Bovendien heeft Dintex Textielgroothandel in haar totaal aanbod textielproducten voor de aankleding van horecagelegenheden in de ruimste zins des woords, textielproducten in de lijn van verzorgingsartikelen en zorgtextiel voor zorginstellingen en zorgwinkels en niet te vergeten bedrijfskleding voor de diverse sectoren.  Dintex Textielgroothandel geeft vrijblijvend advies, denkt mee en levert desgewenst maatwerk. 

Bij Dintex Textielgroothandel maken we onderscheid tussen:

Horeca & Recreatie                
Zorg & Medisch
Marine & Offshore
Wasserij & Linnenverhuur