Waszak

 

Waszakken meewasbaar

Een efficiënt systeem van reiniging is noodzakelijk voor linnenafnemers in diverse sectoren én voor het wasserijbedrijf.
Kosten worden bespaard door waszakken in te zetten die meewasbaar zijn. 
De standaard waszak voor het verzamelen van de was is meewasbaar tot circa 1000 wasbeurten en krimpvrij. Er is een waszak voor 2-5 kg individuele was en een voor 10-12 kg wasgoed. Hotel waszakken zijn slijtvast en gemaakt van 100% polyester. Hotel waszakken voor vuil hotellinnen zijn leverbaar in de uni kleuren wit, blauw, groen, geel, rood, bruin, grijs, oranje of in een wit/gekleurde streep dessin.
Voor het personaliseren van een waszak kunt u de waszak met naam (band) inweving, logo inweving of tekst inweving aanschaffen. Waszakken met naam en of logo inweving voorkomen dat uw hotellinnen zoek raakt in de wasserij.

De keuze in sluitingen voor 100% polyester waszakken zijn hotel waszakken met koord en fix-locksluiting, hotel waszakken met koord en schuifbare C-sluiting, hotel waszakken met ingeregen koord, hotelwaszakken met knevelsluiting, hotelwaszakken met Dymo sluitling en hotel waszakken met wikkelsluiting die zelf openen in de was. Er zijn ook oplosbare waszakken

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren