Matrassen

Separeermateriaal heeft doorgaans nogal wat te doorstaaan in de psychiatrie en in Time-out situaties. Dit matras voldoet dan ook aan de zwaarste eisen qua brandveiligheid (Crib 5), vandaalbestendigheid en duurzaamheid.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dintex heeft 2 verschillende kwaliteiten separeertextiel ontwikkeld.

 

De Convenience Line heeft een hoge scheursterkte en een hoge treksterkte en daarbij is de stof heel comfortabel en permanent vlamvertragend. De meeste anti-scheurartikelen worden voor deze separeertexiel lijn gemaakt. Zo hebben we separeerdekens of anti-scheur dekens, separeer hemden, separeer shorts, separeer jurken, separeer matrashoes, separeer kussens, separeer kussensloop, separeer lakens en separeer broek.

 

Het sterkste separeertextiel is onze Advanced Line.


Deze lijn anti-scheurtextiel is gemaakt van een anti-scheurlinnen met extreem hoge scheursterkte, extreem hoge treksterkte extreem brandveilig. Instellingen met verstandelijke beperking, psychiatrische instellingen en psychiatrische ziekenhuizen zetten de advance line in bij patiƫnten waar het textiel extreem agressiebestendig moet zijn.

 

Dintex innoveert regelmatig haar separeertextiel. Zo maken wij geen gebruik meer van de Teca stof 75% katoen en 25% kevlar omdat de anti-scheurlinnen fabriek de scheursterkte verlaagd had en de proban finish was niet meer permanent vlamvertragend. Dintex heeft toen haar convenience line ge-upgrade met een stof die inherent brandveilig is, een hogere scheursterkte heeft en minder slijtage gevoelig is. Hierdoor zijn de separeerartikelen duurzamer geworden.

De service van Dintex gaat ver. Zo verstrekt Dintex protocollen voor separeertextiel en houden we bij onze klanten een veiligheidsscan waarbij we uw separeertextiel controleren.