Verzorgingsartikelen

Verzorgingsartikelen comfortabel en praktisch

Het assortiment verzorgingsartikelen voor volwassen cliënten in zorginstellingen, verpleeghuizen en woonzorgcentra bestaat uit hansoppen en slabben, trappelzakken en verpleeghoezen (trippelhoezen).

De badstoffen slabben hebben een groot formaat waardoor de kleding schoon en droog blijft en zijn eenvoudig te bevestigen met 3 roest-vrij-stalen drukknopen. Een type slab is voorzien van graslinnen tegenbeleg (ca 28 cm vanaf bovenzijde 180 gr/m²); het andere type heeft een waterafstotende PU achterzijde. Beide typen zijn goed industrieel wasbaar. De grote slabben zijn uitstekend geschikt voor gebruik in de gehandicapten- en ouderenzorg. De kwaliteit (badstof 400 gr/m², 80% katoen/ 20% polyester enerzijds en 100% katoenen badstof anderzijds) resulteert in een langere levensduur en besparing in de waskosten. 

7 artikel(en)

p/pag

Van hoog naar laag sorteren

Verzorgingsartikelen voor optimale bescherming

Een verpleeghoes of verpleegdeken (ook wel trippelhoes genoemd) is een matrasomsluitend hoeslaken dat overloopt in een jasje zonder mouwen, waardoor de cliënt niet zelfstandig het bed kan verlaten. In de verpleeghoeslaken kan de gebruiker zich enigszins vrij bewegen. De verpleegdeken biedt maximaal comfort, optimale bescherming en goede fixatie. Zonder dat de zorgvrager uit bed hoeft, kunnen medische verrichtingen worden gedaan. Via de ritssluitingen aan de zijkant kunnen katheter- of infuusslangen worden doorgelaten.
De kwaliteit Kencaron, een unieke combinatie van katoen en polyester, staat voor een lange levensduur en brandwerende eigenschappen. Verpleeghoezen zijn leverbaar in een universele maat.

Uit voorraad leverbaar is de hansop (ook wel smeerpak of  plukpak genoemd) met perfecte pasvorm. Dit is een speciale pyjama ontworpen voor dementerenden en alzheimerpatiënten. De hansop beschermt de gebruiker tegen het uittrekken of scheuren van de kleding, het zelf verwijderen van incontinentiemateriaal en het krabben van de huid. Door de speciale ritssluiting in het kruis, die doorloopt van pijp tot pijp, kan incontinentie materiaal door verzorgenden gemakkelijk worden vervangen. 
Het smeerpak of boxpak is bedoeld om het “ smeren” met ontlasting tegen te gaan. De comfortabel zittende hansop is gemaakt van 100% rekbare katoenen tricot, heeft lange mouwen en pijpen, een versterkte hals, achtersluiting met stevige rits en elastiek in de taille. 
De zomeruitvoering hansop heeft korte mouwen.

Babycape

De babycape of badcape wordt gebruikt bij het in bad doen van de baby. 
De omslag doek is voorzien van een ingebouwde capuchon, zodat als je de baby uit bad haalt deze meteen in de doek gewikkeld kan worden en het hoofdje bedekt is. Kwaliteit: 100% katoen/ badstof 380 gr/m², 80 x 75 cm. Per stuk verpakt incl. washandje 
Dintex Dintex

Postbus 4, 1777 ZG Hippolytushoef
Nederland

Bezoekadres:
Molenveld 10, 1777 HP Hippolytushoef

Tel: +31 (0)227 594 694
E-mail: sales@dintex.nl

Dintex - Topkwaliteit Thuizorg Linnen Dintex - OpenCompanies by Graydon

Professional in professioneel textiel 

Dintex Textielgroothandel is specialist in bedlinnen, badlinnen hotellinnen en andere textielproducten voor professionele afnemers. Bij Dintex Textielgroothandel kijken we welke textiel kwaliteiten het beste passen bij bepaalde doelgroepen. Daarbij oriënteren we ons op de behoeften van het betreffende marktsegment maar ook op de daaraan gestelde eisen. Binnen het assortiment is een brede keuze mogelijk ten aanzien van prijs/kwaliteit, duurzaamheid, brandveiligheid, comfort, stijl, kleurstelling, gebruiksgemak en meer. Bovendien heeft Dintex Textielgroothandel in haar totaal aanbod textielproducten voor de aankleding van horecagelegenheden in de ruimste zins des woords, textielproducten in de lijn van verzorgingsartikelen en zorgtextiel voor zorginstellingen en zorgwinkels en niet te vergeten bedrijfskleding voor de diverse sectoren.  Dintex Textielgroothandel geeft vrijblijvend advies, denkt mee en levert desgewenst maatwerk. 

Bij Dintex Textielgroothandel maken we onderscheid tussen:

Horeca & Recreatie                
Zorg & Medisch
Marine & Offshore
Wasserij & Linnenverhuur