Tafellinnen

Tafellinnen van Dintex
Textielgroothandel Dintex is het tafellinnen adres voor wasserijen, linnenverhuurders, catering, bistro en horeca (hotel, restaurant, café)
Ons assortiment damast tafellinnen is zeer uitgebreid. Van een goedkoop wit servet met satijnband of atlaskant tot een  exclusief tafelkleed met bijpassende tafelloper.
De damast tafekleden en servetten zijn leverbaar in katoen, polyester / katoen en polyester.

Nu ook verkrijgbaar het Itaiaanse topklasse tafellinnen van Parotex
Protex

Producten 1-12 van 22

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 22

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tafellinnen van Dintex


Textielgroothandel Dintex is het tafellinnen adres voor wasserijen, linnenverhuurders, catering, bistro en horeca (hotel, restaurant, café) Ons assortiment damast tafellinnen is zeer uitgebreid.
Zo hebben onze klanten keuze uit damast tafellinnen van katoen, damast tafellinnen van katoen/polyester, tafellinnen van polyester en voor outdoor ook afwasbare terraskleden met een coating.

Wasserijen hebben als voorkeur katoen tafelgoed met 2 zomen ivm mangelen van het tafellinnen.
Een hotel, restaurant of bistro’s die het damast tafellinnen zelf intern wassen vanwege de lage waskosten, hebben liever tafelgoed van polyester / katoen of 100% polyester.
Het voordeel van polyester tafelgoed is dat het strijkarm (bijna strijkvrij) is.
Tafelgoed van polyester / katoen of 100% polyester is vaak ook leverbaar in donkere kleuren.
Katoen damast tafellinnen is meestal leverbaar in pastelkleuren om het beter kleurecht (indanthreen gekleurd) te maken. Een uitzondering is onze “exclusive line”
Een terras tafelkleed wordt niet alleen gebruikt op het terras, maar ook als ontbijtkleed in zorginstellingen. Dit omdat terraskleden of ontbijtkleden met een coating makkelijk afwasbaar zijn wat waskosten bespaart.

Afmeting damast tafelgoed:
De maat van het geweste tafelkleed is afhankelijk van de bladmaat van de tafel.
Tafelkleden zijn daarom in verschillende maten leverbaar. Mocht uw gewenste tafelkleed maat er niet bij zitten, dan kunnen wij uw tafelkleed op maat laten maken.
De standaard maat van servetten is 50x50 cm. Indien servetten uit meterwaar worden geconfectioneerd hebben ze vaak 4 zomen. Servetten die afgepast geweven worden, hebben 2 zoomen. Mocht u een grotere servet of een kleinere servet wensen, dan kunnen wij deze op maat speciaal voor u laten confectioneren.
Ook voor uw tafellopers of dekkleden kunt u bij Dintex terrecht. Of uw tafellopers goedkoop of exclusief moet zijn, we hebben het allemaal.

Bij Dintex zijn er vele verschillende dessins tafellinnen.
In chinese restaurants is het tafellinnen met een franse lelie dessin nog heel populair.
Het meest verkochte dessin tafellinnen is het tafellinnen met atlaskant of ook genoemd satijnband in de kleur wit.
Dit populaire dessin tafelgoed met satijnband / atlaskant is daardoor in verschillende kwaliteiten leverbaar, te denken in voltwijn kwaliteit en halftwijn kwaliteit.
Naast de dessins franse lelie en satijnband / atlaskant hebben we ook blokjesdessin, ruitdessin, bloemdessin, roosdessin, bladdessin, kruldessin, unidessin, klimopdessin, glasruitdessin, stipdessin, linnenlook dessin, wafelpique. Bij grote aantallen kunnen we uw dessin of naam ook speciaal inweven.
Tafellinnen met logo of naam inweving, wordt makkelijker herkend in de wasserij.

Een cateringbedrijf of een partycentrum is bij Dintex aan het juiste adres voor statafelkleden of statafelhoezen, buffetrokken, podiumrokken, tafelrokken en stoelhoezen. Een statafelhoes en een stoelhoes hebben we in een stretch kwaliteit of met een strik. Tafelrokken, buffetrokken of podiumrokken zijn leverbaar in een 180% plisse plooi of met 250% boxpleat plooi.