Separeer toebehoren

4 artikel(en)

p/pag

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

p/pag

Van hoog naar laag sorteren

Dintex heeft 2 verschillende kwaliteiten separeertextiel ontwikkeld.


De Convenience Line heeft een hoge scheursterkte en een hoge treksterkte en daarbij is de stof heel comfortabel en permanent vlamvertragend. De meeste anti-scheurartikelen worden voor deze separeertexiel lijn gemaakt. Zo hebben we separeerdekens of anti-scheur dekens, separeer hemden, separeer shorts, separeer jurken, separeer matrashoes, separeer kussens, separeer kussensloop, separeer lakens en separeer broek.

Het sterkste separeertextiel is onze Advanced Line.


Deze lijn anti-scheurtextiel is gemaakt van een anti-scheurlinnen met extreem hoge scheursterkte, extreem hoge treksterkte extreem brandveilig. Instellingen met verstandelijke beperking, psychiatrische instellingen en psychiatrische ziekenhuizen zetten de advance line in bij patiƫnten waar het textiel extreem agressiebestendig moet zijn.

Dintex innoveert regelmatig haar separeertextiel. Zo maken wij geen gebruik meer van de Teca stof 75% katoen en 25% kevlar omdat de anti-scheurlinnen fabriek de scheursterkte verlaagd had en de proban finish was niet meer permanent vlamvertragend. Dintex heeft toen haar convenience line ge-upgrade met een stof die inherent brandveilig is, een hogere scheursterkte heeft en minder slijtage gevoelig is. Hierdoor zijn de separeerartikelen duurzamer geworden.

De service van Dintex gaat ver. Zo verstrekt Dintex protocollen voor separeertextiel en houden we bij onze klanten een veiligheidsscan waarbij we uw separeertextiel controleren.

Dintex Dintex

Postbus 4, 1777 ZG Hippolytushoef
Nederland

Bezoekadres:
Molenveld 10, 1777 HP Hippolytushoef

Tel: +31 (0)227 594 694
E-mail: sales@dintex.nl

Dintex - Topkwaliteit Thuizorg Linnen Dintex - OpenCompanies by Graydon

Professional in professioneel textiel 

Dintex Textielgroothandel is specialist in bedlinnen, badlinnen hotellinnen en andere textielproducten voor professionele afnemers. Bij Dintex Textielgroothandel kijken we welke textiel kwaliteiten het beste passen bij bepaalde doelgroepen. Daarbij oriĆ«nteren we ons op de behoeften van het betreffende marktsegment maar ook op de daaraan gestelde eisen. Binnen het assortiment is een brede keuze mogelijk ten aanzien van prijs/kwaliteit, duurzaamheid, brandveiligheid, comfort, stijl, kleurstelling, gebruiksgemak en meer. Bovendien heeft Dintex Textielgroothandel in haar totaal aanbod textielproducten voor de aankleding van horecagelegenheden in de ruimste zins des woords, textielproducten in de lijn van verzorgingsartikelen en zorgtextiel voor zorginstellingen en zorgwinkels en niet te vergeten bedrijfskleding voor de diverse sectoren.  Dintex Textielgroothandel geeft vrijblijvend advies, denkt mee en levert desgewenst maatwerk. 

Bij Dintex Textielgroothandel maken we onderscheid tussen:

Horeca & Recreatie                
Zorg & Medisch
Marine & Offshore
Wasserij & Linnenverhuur