Horeca

Heeft u klanten in de sector Horeca & Recreatie dan heeft Dintex een ruim assortiment industrieel wasbaar huurlinnen en aanverwante artikelen. Het bedlinnen assortiment voor een hotel bestaat uit hotellinnen voor matrasbescherming en hotellinnen voor op het matras en is leverbaar in verschillende prijs- en kwaliteitsklassen. Hoteldekbedovertrekken en -kussenslopen zijn verkrijgbaar in verschillende dessins met satijnstreep en/of kleur, eventueel met hotelsluiting en als zakmodel. Dekbedden voor hotels en kussens verschillen in vulling. Het assortiment badgoed, bestaande uit onder meer handdoeken, badlakens en badmatten, is leverbaar in verschillende doekgewichten en kleurvaste dessins. Wasserij- en huurlinnen van Dintex heeft een lange levensduur en geeft geen problemen bij het mangelen.

1 t/m 12 van 20

p/pag

Van hoog naar laag sorteren

Huur linnen voor de gezondheidszorg

Kernbegrippen in de gezondheidszorg zijn hygiëne en kostenbeheersing. Daarom heeft Dintex voor linnenverhuurbedrijven en wasserijen een groot assortiment duurzame en industrieel wasbare textielproducten dat geschikt is voor zorgverleners en zorginstellingen. Dintex geeft u graag advies over de samenstelling van uw pakket huur linnen.

Bedlinnen voor matrasbescherming en -linnen voor op het matras zijn beide leverbaar in verschillende prijs- en kwaliteitsklassen. Dekbedovertrekken en - kussenslopen zijn verkrijgbaar in verschillende dessins met satijnstreep en/of kleur, eventueel met hotelsluiting en als zakmodel. Verhuurbaar en industrieel wasbaar zijn ook diverse dekbedden en kussens, al naar gelang de vulling. Vlamvertragend bedlinnen, inclusief kussens, maken al langer deel uit van het assortiment waar met name in de psychiatrie maar ook bij verstandelijk beperkten en in de welzijnszorg gebruik van wordt gemaakt.

In de gezondheidszorg wordt ook veel badlinnen ingezet. Uiteraard dient dit in verband met hygiëne en kostenbesparing industrieel wasbaar en duurzaam te zijn. Naast het standaard assortiment handdoeken, douchelakens en badlakens zijn ook saunalakens, washandjes en badmatten verkrijgbaar. Dit zorgtextiel is leverbaar in zowel neutraal wit badlinnen als gekleurd badgoed en in diverse kwaliteits- en prijsklassen afhankelijk van gewicht, afmeting, garen. Kortom er is wasserij linnen in soorten en maten.

Efficiënt huur linnen

Een linnenverhuurbedrijf of wasserij kan niet zonder een efficiënt systeem van reiniging. Waszakken of wasnetten zijn prima hulpmiddelen om de was en huur linnen te verzamelen. De zakken (50 x 70 cm voor 5 á 6 kilogram en 63 x 100 cm voor 10 tot 12 kilogram wasgoed) zijn van zware kwaliteit polyester, krimpvrij en goed voor ca. 1000 wasbeurten. Netten zijn van Dracon. Ook de sluiters zijn meewasbaar.

Veelvoorkomend in de gezondheidszorg zijn separeer en anti-scheur textielproducten. Voor hoogwaardige kwaliteit, sterkte, vlamwerend- en vlamvertragendheid is het uitgangsmateriaal van dit soort huur linnen maatgevend. Hemden, shorts, lakens, dekens en slopen zijn gemaakt van synthetische vezels met specifieke eigenschappen die continu verbeterd worden. Het meeste textiel is wasbaar tot 60 °C, valt in de comfortklasse hoog en is geschikt voor midden tot zwaar risico.

Doeken zijn onmisbaar in de verzorging, in de keuken en bij het schoonmaken. Het assortiment industrieel wasbare doeken dat beschikbaar is als huur linnen is groot. Verschil wordt gemaakt in materiaal (katoen, linnen en halflinnen) al naar gelang het gebruik, en in dessin (kleur en motief). Een schoonmaakdienst of huishoudelijke dienst heeft een eigen assortiment textiel doeken van badstof sopdoekjes, werkdoekjes van katoen, reinigingsdoeken, microvezeldoek, dweilen en simpele stofdoeken.

Tafellinnen is de sfeermaker in de gezondheidszorg. Het tafellinnen dat Dintex levert aan linnenverhuurbedrijven en wasserijen is van 100% katoen of gemêleerd polyester en industrieel wasbaar. In het assortiment huur linnen terugkerende kenmerken zijn: voltwijn, kleurecht garengeverfd/stukgeverfd, voorgekrompen, gemerceriseerd (glanskatoen) en optisch wit voorbehandeld. Het duurzame, maar ook elegante tafellinnen sluit aan bij de hedendaagse eisen en wensen van de gezondheidszorg.

Dintex Dintex

Postbus 4, 1777 ZG Hippolytushoef
Nederland

Bezoekadres:
Molenveld 10, 1777 HP Hippolytushoef

Tel: +31 (0)227 594 694
E-mail: sales@dintex.nl

Dintex - Topkwaliteit Thuizorg Linnen Dintex - OpenCompanies by Graydon

Professional in professioneel textiel 

Dintex Textielgroothandel is specialist in bedlinnen, badlinnen hotellinnen en andere textielproducten voor professionele afnemers. Bij Dintex Textielgroothandel kijken we welke textiel kwaliteiten het beste passen bij bepaalde doelgroepen. Daarbij oriënteren we ons op de behoeften van het betreffende marktsegment maar ook op de daaraan gestelde eisen. Binnen het assortiment is een brede keuze mogelijk ten aanzien van prijs/kwaliteit, duurzaamheid, brandveiligheid, comfort, stijl, kleurstelling, gebruiksgemak en meer. Bovendien heeft Dintex Textielgroothandel in haar totaal aanbod textielproducten voor de aankleding van horecagelegenheden in de ruimste zins des woords, textielproducten in de lijn van verzorgingsartikelen en zorgtextiel voor zorginstellingen en zorgwinkels en niet te vergeten bedrijfskleding voor de diverse sectoren.  Dintex Textielgroothandel geeft vrijblijvend advies, denkt mee en levert desgewenst maatwerk. 

Bij Dintex Textielgroothandel maken we onderscheid tussen:

Horeca & Recreatie                
Zorg & Medisch
Marine & Offshore
Wasserij & Linnenverhuur