Tel: 0227-594 694

 

Wasvoorschrift Separeertextiel Advanced-line:

Kleur: Okergeel
Samenstelling: 59% para-aramide/ 39% PBO/ 2% Static-Control

Voor ingebruikname eerst wassen !!

Machinebelading van kussens, zowel in de was als in de droger, is 50%

Wasvoorschrift:    

 Sorteer de was per kleur en/of mate van vervuiling. Was alle vlamwerende textiel gescheiden van andere textiel om vervuiling met andere brandbare weefsels of materialen te voorkomen.

Laad de machine niet te vol. Een voorlader zonder agitator is aan te bevelen t.o.v. een bovenlader, die wel een agitator heeft. Dit om beschadigingen van het weefsel te voorkomen.

De pH-waarde van het wasmiddel moet tussen 6 en 10 liggen. Gebruik geen bleekmiddelen of producten die bleekmiddelen kunnen bevatten. Gebruik geen wasverzachter. Spoel de textiel uit tot de pH-waarde ervan neutraal is.

Het textiel dient na het drogen licht vochtig te blijven (tot 10% van het vochtgehalte).

Hang het textiel niet in direct zonlicht. Droog het textiel maximaal op 70 °C wanneer u gebruik maakt van een wasdroger.

Controleer het textiel na elk gebruik. Zorg dat bij beschadiging het niet opnieuw wordt ingezet. Spoel het textiel bij blootstelling aan bloed, urine etc. zo snel mogelijk. Behandel de sterk vervuilde delen indien nodig voor. Schrob het textiel niet te hard met een borstel. De juiste wasomstandigheden zorgen voor een goede balans tussen schone textiel en kleurbehoud.

Lees ook de gebruiksvoorschriften.

Dintex Dintex

Postbus 4, 1777 ZG Hippolytushoef
Nederland

Bezoekadres:
Molenveld 10, 1777 HP Hippolytushoef

Tel: +31 (0)227 594 694
E-mail: sales@dintex.nl

Dintex - Topkwaliteit Thuizorg Linnen Dintex - OpenCompanies by Graydon

Professional in professioneel textiel 

Dintex Textielgroothandel is specialist in bedlinnen, badlinnen hotellinnen en andere textielproducten voor professionele afnemers. Bij Dintex Textielgroothandel kijken we welke textiel kwaliteiten het beste passen bij bepaalde doelgroepen. Daarbij oriĆ«nteren we ons op de behoeften van het betreffende marktsegment maar ook op de daaraan gestelde eisen. Binnen het assortiment is een brede keuze mogelijk ten aanzien van prijs/kwaliteit, duurzaamheid, brandveiligheid, comfort, stijl, kleurstelling, gebruiksgemak en meer. Bovendien heeft Dintex Textielgroothandel in haar totaal aanbod textielproducten voor de aankleding van horecagelegenheden in de ruimste zins des woords, textielproducten in de lijn van verzorgingsartikelen en zorgtextiel voor zorginstellingen en zorgwinkels en niet te vergeten bedrijfskleding voor de diverse sectoren.  Dintex Textielgroothandel geeft vrijblijvend advies, denkt mee en levert desgewenst maatwerk. 

Bij Dintex Textielgroothandel maken we onderscheid tussen:

Horeca & Recreatie                
Zorg & Medisch
Marine & Offshore
Wasserij & Linnenverhuur