Tel: 0227-594 694

 

Wasvoorschrift Separeertextiel Advanced-line:

Kleur: Okergeel
Samenstelling: 59% para-aramide/ 39% PBO/ 2% Static-Control

Voor ingebruikname eerst wassen !!

Machinebelading van kussens, zowel in de was als in de droger, is 50%

Wasvoorschrift:    

 Sorteer de was per kleur en/of mate van vervuiling. Was alle vlamwerende textiel gescheiden van andere textiel om vervuiling met andere brandbare weefsels of materialen te voorkomen.

Laad de machine niet te vol. Een voorlader zonder agitator is aan te bevelen t.o.v. een bovenlader, die wel een agitator heeft. Dit om beschadigingen van het weefsel te voorkomen.

De pH-waarde van het wasmiddel moet tussen 6 en 10 liggen. Gebruik geen bleekmiddelen of producten die bleekmiddelen kunnen bevatten. Gebruik geen wasverzachter. Spoel de textiel uit tot de pH-waarde ervan neutraal is.

Het textiel dient na het drogen licht vochtig te blijven (tot 10% van het vochtgehalte).

Hang het textiel niet in direct zonlicht. Droog het textiel maximaal op 70 °C wanneer u gebruik maakt van een wasdroger.

Controleer het textiel na elk gebruik. Zorg dat bij beschadiging het niet opnieuw wordt ingezet. Spoel het textiel bij blootstelling aan bloed, urine etc. zo snel mogelijk. Behandel de sterk vervuilde delen indien nodig voor. Schrob het textiel niet te hard met een borstel. De juiste wasomstandigheden zorgen voor een goede balans tussen schone textiel en kleurbehoud.

Lees ook de gebruiksvoorschriften.

Wasvoorschrift vernieuwde Advanced line

Wasvoorschrift vernieuwde advanced line