Doeken

Ook op vrachtschepen zijn voor verschillende doeleinden textieldoeken noodzakelijk. Voor gebruik in de keuken zijn dat katoenen theedoeken (pomp-, droog- keuken- en koksdoeken), een dikkatoenen koksaanpakdoek en badstoffen keukenhanddoeken. Deze doeken zijn in verschillende kleuren (gestreept en geblokt) en maten leverbaar. Daarnaast zijn er poleerdoeken voor het poetsen van de glazen. Voor de schoonmaakdienst zijn goed absorberende werkdoeken, dweilen, stofdoeken en microvezel afneemdoekjes beschikbaar. De doeken zijn industrieel wasbaar door de wasserij en uit voorraad leverbaar.  

5 artikel(en)

p/pag

Van hoog naar laag sorteren


Professionele textiel voor vrachtschepen

Het assortiment textiel voor vrachtschepen bestaat grofweg uit bedlinnen, badlinnen, tafellinnen, doeken en wasserijbenodigdheden. Binnen het totaal assortiment van Dintex is een voorselectie gemaakt voor deze doelgroep waarbij is gelet op de eisen die in deze sector worden gesteld aan met name comfort , duurzaamheid en brandveiligheid.

Matrassen, kussens en bedlinnen zijn belangrijke textielproducten in de slaapvertrekken van vrachtschepen. Dintex heeft een groot assortiment dekbedovertrekken en hoeslakens in diverse garen en dessins. Dekovertrekken en kussenslopen zijn leverbaar met hotelsluiting en/of in een zakmodel en ook los bestelbaar. De matrassen, kussens en dekbedden zijn van vlamvertragend materiaal. Meerdere artikelen zijn IMO/MED gecertificeerd. Ook in badgoed voor vrachtschepen biedt Dintex veel keuze. Naast het standaard assortiment handdoeken, douchelakens en badlakens zijn ook saunalakens, washandjes en badmatten verkrijgbaar. Dit badgoed is leverbaar in zowel neutraal wit, als gekleurd badlinnen en in diverse kwaliteits- en prijsklassen afhankelijk van gewicht, afmeting en garen.

Tafellinnen in openbare ruimtes moet doelmatig en ordentelijk zijn. Wit tafellinnen geeft een strakke uitstraling, gekleurd tafellinnen met of zonder dessin zorgt voor sfeer. Linnenlook, wafel- en andere dessins behoren tot de mogelijkheden, evenals afwasbaar tafellinnen.

Werken en wassen bij vrachtschepen

Textieldoeken hebben verschillende toepassingen. Textiel voor in de keuken bestaat uit katoenen theedoeken (pomp-, droog- keuken- en koksdoeken) en een dikkatoenen koksaanpakdoek, evenals badstoffen keukenhanddoeken. Dit keukentextiel is in verschillende kleuren (gestreept en geblokt) en maten leverbaar. Voor het poetsen van glaswerk worden de microvezel poleerdoek en de half- en heel linnen glazendoeken.
Ook de huishoudelijke dienst maakt gebruik van diverse textieldoeken, waaronder werkdoeken, (woven en non-woven) dweilen, stofdoeken en microvezel afneemdoekjes. Al deze doeken zijn industrieel wasbaar door de wasserij en uit voorraad leverbaar.


De te wassen hoeveelheid textiel kan flink oplopen tijdens de scheepvaart. Een efficiënt systeem van verzameling en reiniging is daarom onontbeerlijk. Dintex levert hiervoor hulpmiddelen zoals diverse waszakken en wasnetten. Beide textielproducten zijn meewasbaar en krimpvrij, evenals de los te bestellen sluiters, en in diverse maten leverbaar. Het wasnet van zware kwaliteit is speciaal voor het gescheiden houden van textiel tijdens het wasproces. De wikkelwaszak met knevelsluiting opent zichzelf tijdens het wassen in de machine.

IMO/MED

Textielgroothandel Dintex levert IMO/MED Wheelmark gecertificeerde bedtextielen voor Marine en Offshore doeleinden. Hierin zijn o.a. leverbaar: vlamvertragende kussenslopen, bedlakens, dekbedovertrekken satijnstreep, hoeslakens, dekens, kussens en dekbedden.  Vlamvertragende IMO gecertificeerde matrassen en matrasvernieuwers zijn op aanvraag leverbaar.

Het IMO/Med Wheelmark certificaat op ondermeer bedlinnen staat garant voor de hoge mate van brandvertraging van het materiaal (FTP code) en de betrouwbaarheid van het productieproces ervan en is bij wet- en regelgeving verplicht. De verkrijging van het certificaat ligt bij de producent. Er zijn in Europa circa 30 keurende instanties.

Dintex Dintex

Postbus 4, 1777 ZG Hippolytushoef
Nederland

Bezoekadres:
Molenveld 10, 1777 HP Hippolytushoef

Tel: +31 (0)227 594 694
E-mail: sales@dintex.nl

Dintex - Topkwaliteit Thuizorg Linnen Dintex - OpenCompanies by Graydon

Professional in professioneel textiel 

Dintex Textielgroothandel is specialist in bedlinnen, badlinnen hotellinnen en andere textielproducten voor professionele afnemers. Bij Dintex Textielgroothandel kijken we welke textiel kwaliteiten het beste passen bij bepaalde doelgroepen. Daarbij oriënteren we ons op de behoeften van het betreffende marktsegment maar ook op de daaraan gestelde eisen. Binnen het assortiment is een brede keuze mogelijk ten aanzien van prijs/kwaliteit, duurzaamheid, brandveiligheid, comfort, stijl, kleurstelling, gebruiksgemak en meer. Bovendien heeft Dintex Textielgroothandel in haar totaal aanbod textielproducten voor de aankleding van horecagelegenheden in de ruimste zins des woords, textielproducten in de lijn van verzorgingsartikelen en zorgtextiel voor zorginstellingen en zorgwinkels en niet te vergeten bedrijfskleding voor de diverse sectoren.  Dintex Textielgroothandel geeft vrijblijvend advies, denkt mee en levert desgewenst maatwerk. 

Bij Dintex Textielgroothandel maken we onderscheid tussen:

Horeca & Recreatie                
Zorg & Medisch
Marine & Offshore
Wasserij & Linnenverhuur