Wasverzameling

De te wassen hoeveelheid textiel in de offshore is groot.

Platforms en schepen kunnen niet zonder een efficiënt systeem van verzameling en reiniging. Dintex levert hiervoor hulpmiddelen zoals diverse waszakken en wasnetten.

Beide textielproducten zijn meewasbaar en krimpvrij, evenals de los te bestellen sluiters, en in diverse maten leverbaar. Het wasnet van zware kwaliteit is speciaal voor het gescheiden houden van textiel tijdens het wasproces.
De wikkelwaszak met knevelsluiting opent zichzelf tijdens het wassen in de machine.

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


Professionele textiel voor de offshore

Het assortiment textiel voor offshore bestaat grofweg uit bedlinnen, badlinnen, tafellinnen, doeken en wasserijbenodigdheden.  Binnen het totaal assortiment van Dintex is een voorselectie gemaakt voor deze doelgroep waarbij is gelet op de eisen die in deze sector worden gesteld aan met name comfort , duurzaamheid en brandveiligheid.

Matrassen, kussens en bedlinnen zijn belangrijke textielproducten in de slaapvertrekken. Dintex heeft een groot assortiment dekbedovertrekken en hoeslakens in diverse garen en dessins. Dekovertrekken en kussenslopen zijn leverbaar met hotelsluiting en/of in een zakmodel en ook los bestelbaar. De matrassen, kussens en dekbedden zijn van vlamvertragend materiaal. Meerdere artikelen zijn IMO/MED gecertificeerd. Ook in badgoed voor offshore platforms biedt Dintex veel keuze. Naast het standaard assortiment handdoeken, douchelakens en badlakens zijn ook saunalakens, washandjes en badmatten verkrijgbaar. Dit badgoed is leverbaar in zowel neutraal wit, als gekleurd badlinnen en in diverse kwaliteits- en prijsklassen afhankelijk van gewicht, afmeting en garen.


Aankleding restaurant offshore

Tafellinnen in het restaurant van het platform is doelmatig en ordentelijk. Wit tafellinnen geeft een strakke uitstraling, maar er kan ook worden gekozen voor gekleurd tafellinnen met of zonder dessin. Het tafellinnen met atlaskant of satijnband is wel het bekendste dessin, maar ook linnenlook, wafel- en andere dessins behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast levert Dintex ook afwasbaar tafellinnen

Textieldoeken hebben verschillende toepassingen. Textiel voor in de keuken bestaat uit katoenen theedoeken (pomp-, droog- keuken- en koksdoeken) en een dikkatoenen koksaanpakdoek, evenals badstoffen keukenhanddoeken. Dit keukentextiel is in verschillende kleuren (gestreept en geblokt) en maten leverbaar. In het restaurant worden de microvezel poleerdoek en de half- en heellinnen glazendoeken gebruikt voor het poleren of poetsen van glazen. Ook de huishoudelijke dienst maakt gebruik van diverse textieldoeken, waaronder werkdoeken, (woven en non-woven) dweilen, stofdoeken en microvezel afneemdoekjes. Al deze doeken zijn industrieel wasbaar door de wasserij en uit voorraad leverbaar.

De te wassen hoeveelheid textiel in de offshore is groot. Platforms en schepen kunnen niet zonder een efficiënt systeem van verzameling en reiniging. Dintex levert hiervoor hulpmiddelen zoals diverse waszakken en wasnetten. Beide textielproducten zijn meewasbaar en krimpvrij, evenals de los te bestellen sluiters, en in diverse maten leverbaar. Het wasnet van zware kwaliteit is speciaal voor het gescheiden houden van textiel tijdens het wasproces. De wikkelwaszak met knevelsluiting opent zichzelf tijdens het wassen in de machine.


IMO/MED 

Textielgroothandel Dintex levert IMO/MED Wheelmark gecertificeerde bedtextielen voor Marine en Offshore doeleinden. Hierin ijn o.a. leverbaar: vlamvertragende kussenslopen, bedlakens, dekbedovertrekken satijnstreep, hoeslakens, dekens, kussens en dekbedden in de markt. Vlamvertragende IMO gecertificeerde matrassen en matrasvernieuwers zijn op aanvraag leverbaar.

Het IMO/Med Wheelmark certificaat op ondermeer bedlinnen staat garant voor de hoge mate van brandvertraging van het materiaal (FTP code) en de betrouwbaarheid van het productieproces ervan en is bij wet- en regelgeving verplicht. De verkrijging van het certificaat ligt bij de producent. Er zijn in Europa circa 30 keurende instanties.