Doeken

In de cruisevaart zijn voor verschillende doeleinden textieldoeken noodzakelijk.

Dintex levert voor gebruik in de keuken katoenen theedoeken (pomp-, droog- keuken- en koksdoeken), een dikkatoenen koksaanpakdoek en badstoffen keukenhanddoeken. Dit keukentextiel is in verschillende kleuren (gestreept en geblokt) en maten leverbaar.
 

Voor het restaurant bestaat het assortiment doeken uit microvezel poleerdoeken, half- en heellinnen glazendoeken en diendoeken voor het serveren van maaltijden. De huishoudelijke dienst maakt gebruik van diverse textieldoeken, waaronder werkdoeken, (woven en non-woven) dweilen, stofdoeken en microvezel afneemdoekjes.

Al deze doeken zijn industrieel wasbaar door de wasserij en uit voorraad leverbaar.

Producten 1-12 van 16

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 16

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Professionele textiel voor de cruisevaart

Textiel voor de scheepvaart moet aan uiteenlopende eisen en behoeften voldoen. Dintex Textiel belevert alle markten van luxe cruise- tot robuuste offshore-schepen. Dintex Textiel levert bovendien maatwerk waar dat gewenst is.  Voor de plezier- en recreatievaart is er binnen het assortiment bed- en badlinnen voldoende keuze in stijl en comfort. Textiel van Dintex is een gezonde keus, het is duurzaam, goed wasbaar en voldoet aan de aan scheepvaart gestelde strenge veiligheidsvoorschriften ten aanzien van brandveiligheid.

Naast bed- en badlinnen biedt Dintex Textiel textielproducten aan die toepasbaar zijn in fitness- en wellnessruimtes, sauna’s en beautycentra. Daarmee is de rol van het textielleveringsbedrijf nog niet uitgespeeld. Ook voor het restaurant, keuken, de schoonmaak en de ziekenboeg heeft Dintext Textiel de benodigde artikelen in huis.
 

Cruisevaart op maat bediend  

Bedlinnen is een belangrijk stukje textiel voor de slaapvertrekken in de cruisevaart. Met name het bedtextiel geeft een stukje uitstraling van het verblijf. Daarom heeft Dintex een zeer ruime keuze bedlinnen. Van zachte satijnen hotel bedlakens of percal hoeslakens, tot dekbedovertrekken in polyester of katoen in een damast dessin.

Het badlinnen voor sauna, spa of hamam, bestaat uit badstof saunalakens, badstof handdoeken, badstof badlakens, douchelakens, saunadoeken, hamamdoeken,  luxe badjassen en saunakilts. Dit badlinnen is in verschillende kwaliteiten en kleuren leverbaar, van luxe zware badstof wat lekker zacht aanvoelt tot goedkoop wellness badlinnen. Indien gewenst kan het wellness badlinnen ook voorzien worden van een borduring. Bij grote aantallen is het mogelijk om bijvoorbeeld saunalakens te maken met eigen naaminweving.

In de scheepvaart moet het textiel vaak IMO gecertificeerd zijn. Dintex is de textielspecialist die bedtextiel met een IMO certificaat kan leveren. Samen met onze bedlinnen partner Damino hebben wij de vlamvertragende kussenslopen, bedlakens, dekbedovertrekken satijnstreep, hoeslakens, dekens, kussens en dekbedden. Uiteraard is al het linnen voor slaapvertrekken, restaurant en keuken van Dintex Textiel industrieel wasbaar met behoud van duurzaamheid.

 

Voor rederijen met cruisevaart, hotels, wasserijen en linnenverhuurders heeft Dintex Textiel diverse dessins dekbedovertrekken en slopen. Van de goedkope polyester / katoenen satijnstreep dekbedovertrekken tot mooie percal kwaliteit. De 16A katoenen hoeslakens en bedlakens zijn ook in kleur leverbaar. Dintex levert niet alleen bedlinnen wat op het matras ligt, maar ook de matrassen zelf. Ter bescherming van het matras kunnen we u molton hoeslakens, molton dekens, viltdekken of waterdichte matrasbeschermers aanbieden. Dekbedden en kussens hebben we in kwaliteit die goedkoop is tot dekbedden of kussens met een dons vulling. Een kussensloop of een dekbedovertrek is leverbaar in verschillende maten, met hotelsluiting of als zakmodel. De bedlakens zijn leverbaar in een eenpersoons maat of een tweepersoons maat.