Bedlinnen

Bedlinnen is een belangrijk stukje textiel voor de slaapvertrekken in de cruisevaart. Met name het bedtextiel geeft een stukje uitstraling van het verblijf. Daarom heeft Dintex een zeer ruime keuze bedlinnen. Van zachte satijnen hotel bedlakens of percal hoeslakens, tot dekbedovertrekken in polyester of katoen en damast, in zowel neutraal, satijnstreep of ruitdessin. Veel dekbedovertrekken en kussenslopen zijn leverbaar met hotelsluiting en/of in een zakmodel en ook los bestelbaar. Molton stretch en jersey katoenen hoeslakens zijn geschikt voor diverse matrasafmetingen. De matrassen en dekbedden zijn van vlamvertragend materiaal. Het bedlinnen is industrieel wasbaar door de professionele wasserij.

1 artikel(en)

p/pag

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

p/pag

Van hoog naar laag sorteren

Professionele textiel voor de cruisevaart

Textiel voor de scheepvaart moet aan uiteenlopende eisen en behoeften voldoen. Dintex Textiel belevert alle markten van luxe cruise- tot robuuste offshore-schepen. Dintex Textiel levert bovendien maatwerk waar dat gewenst is.  Voor de plezier- en recreatievaart is er binnen het assortiment bed- en badlinnen voldoende keuze in stijl en comfort. Textiel van Dintex is een gezonde keus, het is duurzaam, goed wasbaar en voldoet aan de aan scheepvaart gestelde strenge veiligheidsvoorschriften ten aanzien van brandveiligheid.

Naast bed- en badlinnen biedt Dintex Textiel textielproducten aan die toepasbaar zijn in fitness- en wellnessruimtes, sauna’s en beautycentra. Daarmee is de rol van het textielleveringsbedrijf nog niet uitgespeeld. Ook voor het restaurant, keuken, de schoonmaak en de ziekenboeg heeft Dintext Textiel de benodigde artikelen in huis.
 

Cruisevaart op maat bediend  

Bedlinnen is een belangrijk stukje textiel voor de slaapvertrekken in de cruisevaart. Met name het bedtextiel geeft een stukje uitstraling van het verblijf. Daarom heeft Dintex een zeer ruime keuze bedlinnen. Van zachte satijnen hotel bedlakens of percal hoeslakens, tot dekbedovertrekken in polyester of katoen in een damast dessin.

Het badlinnen voor sauna, spa of hamam, bestaat uit badstof saunalakens, badstof handdoeken, badstof badlakens, douchelakens, saunadoeken, hamamdoeken,  luxe badjassen en saunakilts. Dit badlinnen is in verschillende kwaliteiten en kleuren leverbaar, van luxe zware badstof wat lekker zacht aanvoelt tot goedkoop wellness badlinnen. Indien gewenst kan het wellness badlinnen ook voorzien worden van een borduring. Bij grote aantallen is het mogelijk om bijvoorbeeld saunalakens te maken met eigen naaminweving.

In de scheepvaart moet het textiel vaak IMO gecertificeerd zijn. Dintex is de textielspecialist die bedtextiel met een IMO certificaat kan leveren. Samen met onze bedlinnen partner Damino hebben wij de vlamvertragende kussenslopen, bedlakens, dekbedovertrekken satijnstreep, hoeslakens, dekens, kussens en dekbedden. Uiteraard is al het linnen voor slaapvertrekken, restaurant en keuken van Dintex Textiel industrieel wasbaar met behoud van duurzaamheid.

 

Voor rederijen met cruisevaart, hotels, wasserijen en linnenverhuurders heeft Dintex Textiel diverse dessins dekbedovertrekken en slopen. Van de goedkope polyester / katoenen satijnstreep dekbedovertrekken tot mooie percal kwaliteit. De 16A katoenen hoeslakens en bedlakens zijn ook in kleur leverbaar. Dintex levert niet alleen bedlinnen wat op het matras ligt, maar ook de matrassen zelf. Ter bescherming van het matras kunnen we u molton hoeslakens, molton dekens, viltdekken of waterdichte matrasbeschermers aanbieden. Dekbedden en kussens hebben we in kwaliteit die goedkoop is tot dekbedden of kussens met een dons vulling. Een kussensloop of een dekbedovertrek is leverbaar in verschillende maten, met hotelsluiting of als zakmodel. De bedlakens zijn leverbaar in een eenpersoons maat of een tweepersoons maat.


 
Dintex Dintex

Postbus 4, 1777 ZG Hippolytushoef
Nederland

Bezoekadres:
Molenveld 10, 1777 HP Hippolytushoef

Tel: +31 (0)227 594 694
E-mail: sales@dintex.nl

Dintex - Topkwaliteit Thuizorg Linnen Dintex - OpenCompanies by Graydon

Professional in professioneel textiel 

Dintex Textielgroothandel is specialist in bedlinnen, badlinnen hotellinnen en andere textielproducten voor professionele afnemers. Bij Dintex Textielgroothandel kijken we welke textiel kwaliteiten het beste passen bij bepaalde doelgroepen. Daarbij oriënteren we ons op de behoeften van het betreffende marktsegment maar ook op de daaraan gestelde eisen. Binnen het assortiment is een brede keuze mogelijk ten aanzien van prijs/kwaliteit, duurzaamheid, brandveiligheid, comfort, stijl, kleurstelling, gebruiksgemak en meer. Bovendien heeft Dintex Textielgroothandel in haar totaal aanbod textielproducten voor de aankleding van horecagelegenheden in de ruimste zins des woords, textielproducten in de lijn van verzorgingsartikelen en zorgtextiel voor zorginstellingen en zorgwinkels en niet te vergeten bedrijfskleding voor de diverse sectoren.  Dintex Textielgroothandel geeft vrijblijvend advies, denkt mee en levert desgewenst maatwerk. 

Bij Dintex Textielgroothandel maken we onderscheid tussen:

Horeca & Recreatie                
Zorg & Medisch
Marine & Offshore
Wasserij & Linnenverhuur