Beddengoed kat.300TC 80mm sat.streep

Meer afbeeldingen

Beddengoed kat.300TC 80mm sat.streep BE.300TC80MM
Beddengoed kat.300TC 80mm sat.streep

* Verplicht

Beschrijving

Details

Hotelkwaliteit bedlinnen TC300.

Dit hoogwaardige bedlinnen is van 100% Egyptisch katoen met 300TC (Thread Count) met een doekgewicht van ca 120 gram M² Dit fijne hotelkwaliteit beddengoed voelt zeer zacht en soepel aan en is uitermate geschikt als bedlinnen voor hotels of cruise schepen.
De hotelkwaliteit dekbedovertrekken en kussenslopen hebben een luxe brede 80 mm satijnstreep dessin voor een mooie uitstraling.
De dekbedovertrekken hebben een 30 cm hotelsluiting en een 40 cm lange instopstrook.

Dit bedlinnen is industrieel wasbaar door uw professionele wasserij.

Extra informatie

Extra informatie

Maak eerst uw productkeuze

Dintex Dintex

Postbus 4, 1777 ZG Hippolytushoef
Nederland

Bezoekadres:
Molenveld 10, 1777 HP Hippolytushoef

Tel: +31 (0)227 594 694
E-mail: sales@dintex.nl

Dintex - Topkwaliteit Thuizorg Linnen Dintex - OpenCompanies by Graydon

Professional in professioneel textiel 

Dintex Textielgroothandel is specialist in bedlinnen, badlinnen hotellinnen en andere textielproducten voor professionele afnemers. Bij Dintex Textielgroothandel kijken we welke textiel kwaliteiten het beste passen bij bepaalde doelgroepen. Daarbij oriënteren we ons op de behoeften van het betreffende marktsegment maar ook op de daaraan gestelde eisen. Binnen het assortiment is een brede keuze mogelijk ten aanzien van prijs/kwaliteit, duurzaamheid, brandveiligheid, comfort, stijl, kleurstelling, gebruiksgemak en meer. Bovendien heeft Dintex Textielgroothandel in haar totaal aanbod textielproducten voor de aankleding van horecagelegenheden in de ruimste zins des woords, textielproducten in de lijn van verzorgingsartikelen en zorgtextiel voor zorginstellingen en zorgwinkels en niet te vergeten bedrijfskleding voor de diverse sectoren.  Dintex Textielgroothandel geeft vrijblijvend advies, denkt mee en levert desgewenst maatwerk. 

Bij Dintex Textielgroothandel maken we onderscheid tussen:

Horeca & Recreatie                
Zorg & Medisch
Marine & Offshore
Wasserij & Linnenverhuur