Tafellinnen

Het tafellinnen voor restaurants is erg belangrijk voor de uitstraling van het restaurant.
Wit tafellinnen geeft een strakke uitstraling maar u kunt ook volop kiezen uit het assortiment gekleurd tafellinnen.
Bij tafellinnen is niet alleen de kleur van het tafellinnen belangrijk, maar ook het dessin van het tafellinnen.
Het tafellinnen met atlaskant of satijnband is wel het bekendste dessin tafellinnen. U kunt ook kiezen uit
bijvoorbeeld tafellinnen met een linnen-look dessin of tafellinnen met een wafel dessin. En er zijn nog veel meer tafellinnen dessins.

1 t/m 12 van 21

p/pag

Van hoog naar laag sorteren
Dintex heeft horeca tafellinnen voor restaurants in verschillende horeca kwaliteiten. Zo kunt u bij Dintex kiezen voor goedkoop restaurant tafellinnen, 100% polyester restaurant tafellinnen wat strijkvrij of strijkarm is, maar ook voor mooi luxe exclusief katoen tafellinnen voor uw restaurant. Damast tafellinnen voor een restaurant moet sfeer en uitstraling geven. Het damast restaurant tafellinnen is daarom in verschillende keuren en dessins leverbaar. Het meest standaard dessin katoen tafellinnen voor een restaurant zijn horeca tafelkleden met satijnband of tafellinnen met satijnrand. Naast de tafelkleden en servetten met atlaskant heeft Dintex een uitgebreid assortiment restaurant tafellinnen zoals restaurant tafellakens met linnen look of blokjes dessin, horeca tafelkleden met pique dessin, traditioneel horeca tafellinnen met franse lelie dessin en andere trendy tafellinnen dessins voor restaurants. Het horeca tafellinnen voor restaurants is leverbaar in verschillende afmetingen servetten, place-mats, tafellopers of tafellakens. Laat u gratis adviseren door Dintex welk tafellaken geschikt is voor uw tafelbladmaat. Dintex voorziet u ook graag van gratis kleuradvies voor restaurant tafellinnen. We hebben veel soorten gekleurd tafellinnen voor uw restaurant. Gekleurd tafellinnen in een restaurant geeft meer sfeer, met name warme kleuren als ivoor, sekt, champagne, gebroken wit, beige, bruin, geel en bordeaux. Tafellinnen in trendy moderne kleuren zijn leverbaar in rood, oranje, fel groen, lila paars, blauw, fel geel, zwart of grijs. De standaard afmeting restaurant servet is 50x50 of 53x53 cm. Standaard afmeting restaurant tafelloper is 50x130 of 40x130 of 40x140 cm. Napparons voor restaurant zijn leverbaar in 80x80 of 90x90 of 100x100 cm. Dekkleden voor restauranttafel is leverbaar in de maat 100x140 of 100x130 cm. Tafels in een restaurant hebben meestal een kleine bladmaat. De meest gangbare maat tafellinnen voor een restaurant is 130x130 of 140x140 of 140x180 of 130x170 of 140x200 of 130x190 of 130x220 en 140x240 cm. Vraag Dintex voor gratis advies welk tafellinnen geschikt is voor uw tafelbladmaat. Bij Dintex kan u ook uw restaurant linnen op maat laten maken. Ook voor gratis tafellinnen advies voor restaurants op gebied van stoelhoezen, stretch statafelhoezen, buffet rokken en tafelbeschermers is Dintex uw tafellinnen specialist.
Dintex Dintex

Postbus 4, 1777 ZG Hippolytushoef
Nederland

Bezoekadres:
Molenveld 10, 1777 HP Hippolytushoef

Tel: +31 (0)227 594 694
E-mail: sales@dintex.nl

Dintex - Topkwaliteit Thuizorg Linnen Dintex - OpenCompanies by Graydon

Professional in professioneel textiel 

Dintex Textielgroothandel is specialist in bedlinnen, badlinnen hotellinnen en andere textielproducten voor professionele afnemers. Bij Dintex Textielgroothandel kijken we welke textiel kwaliteiten het beste passen bij bepaalde doelgroepen. Daarbij oriënteren we ons op de behoeften van het betreffende marktsegment maar ook op de daaraan gestelde eisen. Binnen het assortiment is een brede keuze mogelijk ten aanzien van prijs/kwaliteit, duurzaamheid, brandveiligheid, comfort, stijl, kleurstelling, gebruiksgemak en meer. Bovendien heeft Dintex Textielgroothandel in haar totaal aanbod textielproducten voor de aankleding van horecagelegenheden in de ruimste zins des woords, textielproducten in de lijn van verzorgingsartikelen en zorgtextiel voor zorginstellingen en zorgwinkels en niet te vergeten bedrijfskleding voor de diverse sectoren.  Dintex Textielgroothandel geeft vrijblijvend advies, denkt mee en levert desgewenst maatwerk. 

Bij Dintex Textielgroothandel maken we onderscheid tussen:

Horeca & Recreatie                
Zorg & Medisch
Marine & Offshore
Wasserij & Linnenverhuur