Horeca Kleding

Werkkleding voor de horeca kan je onderscheiden in werkkleding voor de horeca keuken en horecakleding voor de bediening.
Beiden soorten horecakleding moeten representatief zijn en functioneel. Horecakleding moet voldoende bewegingsvrijheid geven om.
Kleding advies van Dintex zorgt ervoor dat de bedrijfskleding van uw horeca personeel er professioneel uitziet en dat de horecakleding
betaalbaar blijft.

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Bedrijfskleding voor een restaurant moet aan verschillende eisen voldoen. Werkkleding in een restaurant moet mooi zijn, de werkkleding moet functioneel zijn, ergonomisch. Om vrij te kunnen werken moet bedrijfskleding voor een restaurant vooral comfortabel zijn. Bij Dintex adviseren wij u graag welk bedrijfskleding geschikt is voor de restaurant keuken. Zo hebben we kokswerkkleding als koksbuizen, koksjassen in katoen of polyester/katoen welke niet te warm zijn. De koksjassen zijn leverbaar in traditioneel wit of in een trendy gekleurde uitvoering als zwart, khaki / kaki of zand kleur. Voor dames of heren hebben we bijpassende koksbroek en kokssloof, halterschorten, bandana, kokshalsdoek, poloshirt of T-shirt. Ook voor de bediening van een restaurant hebben we werkkleding. Deze bestaat meestal uit een franse kokssloof met loopsplit en zakken, een trendy vlotte blouse met korte of lange mouwen, T-shirt of polo en een dames of heren horeca 5-pocket broek. De basic serveersloven zijn leverbaar in zwart, bruin, oranje, bordeaux, marine, fel trendy groen of vel geel of vel rood, blauw, grijs, turquoise of lila paars. We kunnen uw kokskleding voorzien van uw logo. Laat door Dintex uw kokssloof, serveerschort of koksbuis borduren of bedrukken. Alle horeca kleding van Dintex is goed wasbaar door de industriële wasserij en heeft een lange levensduur Neemt u gerust contact op voor gratis advies van kokskleding of restaurant werkkleding.