Horeca Kleding

Werkkleding voor de horeca kan je onderscheiden in werkkleding voor de horeca keuken en horecakleding voor de bediening.
Beiden soorten horecakleding moeten representatief zijn en functioneel. Horecakleding moet voldoende bewegingsvrijheid geven om.
Kleding advies van Dintex zorgt ervoor dat de bedrijfskleding van uw horeca personeel er professioneel uitziet en dat de horecakleding
betaalbaar blijft.

11 artikel(en)

p/pag

Van hoog naar laag sorteren
Bedrijfskleding voor een restaurant moet aan verschillende eisen voldoen. Werkkleding in een restaurant moet mooi zijn, de werkkleding moet functioneel zijn, ergonomisch. Om vrij te kunnen werken moet bedrijfskleding voor een restaurant vooral comfortabel zijn. Bij Dintex adviseren wij u graag welk bedrijfskleding geschikt is voor de restaurant keuken. Zo hebben we kokswerkkleding als koksbuizen, koksjassen in katoen of polyester/katoen welke niet te warm zijn. De koksjassen zijn leverbaar in traditioneel wit of in een trendy gekleurde uitvoering als zwart, khaki / kaki of zand kleur. Voor dames of heren hebben we bijpassende koksbroek en kokssloof, halterschorten, bandana, kokshalsdoek, poloshirt of T-shirt. Ook voor de bediening van een restaurant hebben we werkkleding. Deze bestaat meestal uit een franse kokssloof met loopsplit en zakken, een trendy vlotte blouse met korte of lange mouwen, T-shirt of polo en een dames of heren horeca 5-pocket broek. De basic serveersloven zijn leverbaar in zwart, bruin, oranje, bordeaux, marine, fel trendy groen of vel geel of vel rood, blauw, grijs, turquoise of lila paars. We kunnen uw kokskleding voorzien van uw logo. Laat door Dintex uw kokssloof, serveerschort of koksbuis borduren of bedrukken. Alle horeca kleding van Dintex is goed wasbaar door de industriële wasserij en heeft een lange levensduur Neemt u gerust contact op voor gratis advies van kokskleding of restaurant werkkleding.
Dintex Dintex

Postbus 4, 1777 ZG Hippolytushoef
Nederland

Bezoekadres:
Molenveld 10, 1777 HP Hippolytushoef

Tel: +31 (0)227 594 694
E-mail: sales@dintex.nl

Dintex - Topkwaliteit Thuizorg Linnen Dintex - OpenCompanies by Graydon

Professional in professioneel textiel 

Dintex Textielgroothandel is specialist in bedlinnen, badlinnen hotellinnen en andere textielproducten voor professionele afnemers. Bij Dintex Textielgroothandel kijken we welke textiel kwaliteiten het beste passen bij bepaalde doelgroepen. Daarbij oriënteren we ons op de behoeften van het betreffende marktsegment maar ook op de daaraan gestelde eisen. Binnen het assortiment is een brede keuze mogelijk ten aanzien van prijs/kwaliteit, duurzaamheid, brandveiligheid, comfort, stijl, kleurstelling, gebruiksgemak en meer. Bovendien heeft Dintex Textielgroothandel in haar totaal aanbod textielproducten voor de aankleding van horecagelegenheden in de ruimste zins des woords, textielproducten in de lijn van verzorgingsartikelen en zorgtextiel voor zorginstellingen en zorgwinkels en niet te vergeten bedrijfskleding voor de diverse sectoren.  Dintex Textielgroothandel geeft vrijblijvend advies, denkt mee en levert desgewenst maatwerk. 

Bij Dintex Textielgroothandel maken we onderscheid tussen:

Horeca & Recreatie                
Zorg & Medisch
Marine & Offshore
Wasserij & Linnenverhuur