Horeca Kleding

Op vakantieparken, recreatieparken en  bungalowparken worden vele verschillende soorten werkkleding ingezet.
Toch zijn er overeenkomsten tussen de werkkleding voor de horeca  en werkkleding voor de huishoudelijke dienst,  of de technische dienst.
De kleding moet uitstraling hebben, werkkleding moet functioneel zijn, werkkleding moet voor de gasten te herkennen zijn, werkkleding
moet lang meegaan, werkkleding moet goed wasbaar zijn en de gebruiker wil voldoende bewegingsvrijheid in werkkleding hebben.
Daarnaast moet de werkkleding ook nog betaalbaar blijven. Werkkleding moet dus aan veel eisen voldoen.
Dintex geeft u graag kleding advies voor alle vormen van werkkleding op uw park.

12 artikel(en)

p/pag

Van hoog naar laag sorteren
Bedrijfskleding voor vakantieparken, recreatieparken en bungalowparken is belangrijk voor herkenning van uw medewerkers. Zo heeft Dintex werkkleding voor de technische dienst van vakantieparken. Van ergonomische functionele comfortabele veilige werkkleding van Snickers tot goedkope overalls, tuinbroeken, werkbroeken, sweaters, polo’s, t-shirts voor de technische dienst van uw recreatiepark. Voor groenvoorzieningsmedewerkers van bungalowparken en vakantieparken hebben we ook goedkope groene overalls, werkbroeken, werkhemden en andere groene werkkleding waardoor ze beter herkenbaar zijn voor de gasten. Ons werkkleding assortiment voor het vakantiepark restaurant bestaat uit kokskleding zoals koksjassen, koksbroeken, halterschorten, koksmutsen, kokssloven en halsdoeken. Medewerkers in de bediening van recreatiepark restaurants kleden we aan met franse kokssloven met loopsplit en voorzak, trendy polo’s of T-shirts of een mooie heren blouse of trendy dames blouse met korte of lange mouwen. Dintex geeft u graag gratis advies op werkkleding gebied voor kokskleding, horeca werkkleding voor de bediening of technische dienst, groenvoorziening en housekeeping. Om nog meer herkenning te geven aan de werkkleding, kunt u deze voorzien van een naam borduring of logo bedrukking. Door werkkleding te voorzien van een naam bedrukking of logo borduring kunt u ook fiscale voordelen bij de belasting hebben.
Dintex Dintex

Postbus 4, 1777 ZG Hippolytushoef
Nederland

Bezoekadres:
Molenveld 10, 1777 HP Hippolytushoef

Tel: +31 (0)227 594 694
E-mail: sales@dintex.nl

Dintex - Topkwaliteit Thuizorg Linnen Dintex - OpenCompanies by Graydon

Professional in professioneel textiel 

Dintex Textielgroothandel is specialist in bedlinnen, badlinnen hotellinnen en andere textielproducten voor professionele afnemers. Bij Dintex Textielgroothandel kijken we welke textiel kwaliteiten het beste passen bij bepaalde doelgroepen. Daarbij oriënteren we ons op de behoeften van het betreffende marktsegment maar ook op de daaraan gestelde eisen. Binnen het assortiment is een brede keuze mogelijk ten aanzien van prijs/kwaliteit, duurzaamheid, brandveiligheid, comfort, stijl, kleurstelling, gebruiksgemak en meer. Bovendien heeft Dintex Textielgroothandel in haar totaal aanbod textielproducten voor de aankleding van horecagelegenheden in de ruimste zins des woords, textielproducten in de lijn van verzorgingsartikelen en zorgtextiel voor zorginstellingen en zorgwinkels en niet te vergeten bedrijfskleding voor de diverse sectoren.  Dintex Textielgroothandel geeft vrijblijvend advies, denkt mee en levert desgewenst maatwerk. 

Bij Dintex Textielgroothandel maken we onderscheid tussen:

Horeca & Recreatie                
Zorg & Medisch
Marine & Offshore
Wasserij & Linnenverhuur