Horeca Kleding

Op vakantieparken, recreatieparken en  bungalowparken worden vele verschillende soorten werkkleding ingezet.
Toch zijn er overeenkomsten tussen de werkkleding voor de horeca  en werkkleding voor de huishoudelijke dienst,  of de technische dienst.
De kleding moet uitstraling hebben, werkkleding moet functioneel zijn, werkkleding moet voor de gasten te herkennen zijn, werkkleding
moet lang meegaan, werkkleding moet goed wasbaar zijn en de gebruiker wil voldoende bewegingsvrijheid in werkkleding hebben.
Daarnaast moet de werkkleding ook nog betaalbaar blijven. Werkkleding moet dus aan veel eisen voldoen.
Dintex geeft u graag kleding advies voor alle vormen van werkkleding op uw park.

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Bedrijfskleding voor vakantieparken, recreatieparken en bungalowparken is belangrijk voor herkenning van uw medewerkers. Zo heeft Dintex werkkleding voor de technische dienst van vakantieparken. Van ergonomische functionele comfortabele veilige werkkleding van Snickers tot goedkope overalls, tuinbroeken, werkbroeken, sweaters, polo’s, t-shirts voor de technische dienst van uw recreatiepark. Voor groenvoorzieningsmedewerkers van bungalowparken en vakantieparken hebben we ook goedkope groene overalls, werkbroeken, werkhemden en andere groene werkkleding waardoor ze beter herkenbaar zijn voor de gasten. Ons werkkleding assortiment voor het vakantiepark restaurant bestaat uit kokskleding zoals koksjassen, koksbroeken, halterschorten, koksmutsen, kokssloven en halsdoeken. Medewerkers in de bediening van recreatiepark restaurants kleden we aan met franse kokssloven met loopsplit en voorzak, trendy polo’s of T-shirts of een mooie heren blouse of trendy dames blouse met korte of lange mouwen. Dintex geeft u graag gratis advies op werkkleding gebied voor kokskleding, horeca werkkleding voor de bediening of technische dienst, groenvoorziening en housekeeping. Om nog meer herkenning te geven aan de werkkleding, kunt u deze voorzien van een naam borduring of logo bedrukking. Door werkkleding te voorzien van een naam bedrukking of logo borduring kunt u ook fiscale voordelen bij de belasting hebben.