Wasverzameling

In een hotel wordt veel textiel gebruikt. Voor de linnendienst van het hotel een hele opgave om het hotellinnen te wassen of door de wasserij te laten reinigen.
Waszakken of wasnetten zijn prima hulpmiddelen om de was in een hotel te verzamelen.

5 artikel(en)

p/pag

Van hoog naar laag sorteren
Het verzamelen en sorteren van vuil hotel textiel door de linnendienst is een hele klus. Hulpmiddelen voor de hotellinnendienst om het vuile hotellinnen te sorteren en te verzamelen zijn wasnetten, hotel waszakken en hotel waskarren. Hotel waszakken en wasnetten zijn slijtvast en gemaakt van 100% polyester. Hotel waszakken voor vuil hotellinnen zijn leverbaar in de uni kleuren wit, blauw, groen, geel, rood, bruin, grijs, oranje of in een wit/gekleurde streep dessin. Voor het personaliseren van een waszak kunt u de waszak met naaminweving , logo inweving of tekst inweving aanschaffen. Waszakken met naam en of logo inweving voorkomen dat uw hotellinnen zoek raakt in de wasserij.De keuze in sluitingen voor 100% polyester waszakken zijn hotel waszakken met koord en fix-locksluiting, hotel waszakken met koord en schuifbare C-sluiting, hotel waszakken met ingeregen koord, hotelwaszakken met knevelsluiting en hotel waszakken met wikkelsluiting die zelf openen in de was. Er zijn ook oplosbare waszakken. De standaard afmeting van een hotelwaszak is 63x100 cm. Deze hotel waszak past op de meest gangbare waskar of wasverzamelaar. Daarnaast is er ook persoonsgebonden waszakken in de maat van 50x70 cm. Naast het transport van vuil waslinnen in een hotel is er ook transport van schoon waslinnen in een hotel. Voor het transport van schoon waslinnen in een hotel zijn er platte waskarren en waszakken met een bodem. Zoekt u een ander afmeting waszak of informatie over waskarren, Dintex voorziet u graag van gratis advies op gebied van waszakken en wastransportmiddelen.
Dintex Dintex

Postbus 4, 1777 ZG Hippolytushoef
Nederland

Bezoekadres:
Molenveld 10, 1777 HP Hippolytushoef

Tel: +31 (0)227 594 694
E-mail: sales@dintex.nl

Dintex - Topkwaliteit Thuizorg Linnen Dintex - OpenCompanies by Graydon

Professional in professioneel textiel 

Dintex Textielgroothandel is specialist in bedlinnen, badlinnen hotellinnen en andere textielproducten voor professionele afnemers. Bij Dintex Textielgroothandel kijken we welke textiel kwaliteiten het beste passen bij bepaalde doelgroepen. Daarbij oriënteren we ons op de behoeften van het betreffende marktsegment maar ook op de daaraan gestelde eisen. Binnen het assortiment is een brede keuze mogelijk ten aanzien van prijs/kwaliteit, duurzaamheid, brandveiligheid, comfort, stijl, kleurstelling, gebruiksgemak en meer. Bovendien heeft Dintex Textielgroothandel in haar totaal aanbod textielproducten voor de aankleding van horecagelegenheden in de ruimste zins des woords, textielproducten in de lijn van verzorgingsartikelen en zorgtextiel voor zorginstellingen en zorgwinkels en niet te vergeten bedrijfskleding voor de diverse sectoren.  Dintex Textielgroothandel geeft vrijblijvend advies, denkt mee en levert desgewenst maatwerk. 

Bij Dintex Textielgroothandel maken we onderscheid tussen:

Horeca & Recreatie                
Zorg & Medisch
Marine & Offshore
Wasserij & Linnenverhuur