Tafellinnen

Het tafellinnen voor hotels is erg belangrijk voor de uitstraling van het restaurant.
Wit tafellinnen geeft een strakke uitstraling maar u kunt ook volop kiezen uit het assortiment gekleurd tafellinnen voor hotels.

1 t/m 12 van 21

p/pag

Van hoog naar laag sorteren
Horeca tafellinnen voor hotels zijn in verschillende horeca kwaliteiten leverbaar. Bij Dintex kunt u kiezen van goedkoop hotel tafellinnen tot mooi luxe exclusief tafellinnen voor uw hotel. Damast tafellinnen voor een hotel moet uitstraling en sfeer geven. Het damast tafellinnen voor hotels is daarom in verschillende dessins te leveren. De meest voorkopende dessins damast tafelkleden voor de horeca zijn het tafellinnen met satijnrand of tafellinnen met satijnband of tafellinnen met atlaskant. Daarnaast kan met kiezen uit hotel tafelkleden met franse lelie dessin, horecal tafelkleden met pique dessin, hotel tafellakens met linnen look of blokjes dessin. Deze tafellakens, tafellopers of tafelservetten zijn leverbaar in vele kleuren. Tafellinnen in de kleur wit is het meest voorkomend in een hotel. Door gebruik van gekleurd tafellinnen kan men meer sfeer in het hotel restaurant creëren. Warme kleuren van tafellinnen zijn sekt, ivoor, gebroken wit, champagne, geel, bruin, beige, bordeaux, blauw. Moderne trendy kleuren tafellinnen zijn rood, fel groen, oranje, fel geel, lila paars. Met zwarte tafellakens of grijs tafelkleden geeft u uw hotel restaurant een meer strak dessin. Dintex voorziet u graag van gratis advies voor hotel tafellinnen. De stof samenstelling van horeca tafellakens bestaat uit katoen tafellinnen, polyester/katoen hotel tafelkleden en het strijkvrij of strijkarm polyester tafellakens voor hotels of voor op terras. Het meeste hotel tafellinnen van Dintex is machine wasbaar, machine mangelbaar en chloor bestendig. Graag voorzien wij u van gratis wasadvies voor hotel tafellinnen. Gebruikelijke Servetten voor een hotel hebben de afmeting 50x50 cm of 53x53 cm. De tafellopers voor een hotel restaurant hebben meestal de afmeting 50x130 cm, 40x130 cm. De hotel tafelkleden zijn oa leverbaar in de afmetingen 130x130 cm, 140x140 cm 130x170 cm, 140x180 cm, 130x190 cm, 140x200 cm, 130x220 cm en 140x230 cm. Dintex heeft ook tafelkleden voor grote tafels in de afmeting 160x160 cm, 180x180 cm, 200x200 cm, 210x210 cm 240x240 cm en 280x280 cm. Bij Dintex kunt u ook uw horeca tafellinnen op maat laten maken. Vraag bij Dintex om gratis advies welke maten tafelkleden voor uw tafelbladmaat geschikt is. Dintex adviseert u graag ook over buffet tafelrokken voor hotels, stretch statafelhoezen voor hotels, stoelhoezen voor hotels en stof voor tafelbeschermer.
Dintex Dintex

Postbus 4, 1777 ZG Hippolytushoef
Nederland

Bezoekadres:
Molenveld 10, 1777 HP Hippolytushoef

Tel: +31 (0)227 594 694
E-mail: sales@dintex.nl

Dintex - Topkwaliteit Thuizorg Linnen Dintex - OpenCompanies by Graydon

Professional in professioneel textiel 

Dintex Textielgroothandel is specialist in bedlinnen, badlinnen hotellinnen en andere textielproducten voor professionele afnemers. Bij Dintex Textielgroothandel kijken we welke textiel kwaliteiten het beste passen bij bepaalde doelgroepen. Daarbij oriënteren we ons op de behoeften van het betreffende marktsegment maar ook op de daaraan gestelde eisen. Binnen het assortiment is een brede keuze mogelijk ten aanzien van prijs/kwaliteit, duurzaamheid, brandveiligheid, comfort, stijl, kleurstelling, gebruiksgemak en meer. Bovendien heeft Dintex Textielgroothandel in haar totaal aanbod textielproducten voor de aankleding van horecagelegenheden in de ruimste zins des woords, textielproducten in de lijn van verzorgingsartikelen en zorgtextiel voor zorginstellingen en zorgwinkels en niet te vergeten bedrijfskleding voor de diverse sectoren.  Dintex Textielgroothandel geeft vrijblijvend advies, denkt mee en levert desgewenst maatwerk. 

Bij Dintex Textielgroothandel maken we onderscheid tussen:

Horeca & Recreatie                
Zorg & Medisch
Marine & Offshore
Wasserij & Linnenverhuur