Doeken

Keukentextiel voor een hotel keuken zijn in verschillende kleuren en maten leverbaar. Van koksdoeken tot badstof keukendoek, allemaal prima industrieel wasbaar.

1 t/m 12 van 16

p/pag

Van hoog naar laag sorteren
Textiel doeken voor een hotel hebben verschillende toepassingen. Textiel voor in een hotel keuken bestaat uit hotel theedoeken, hotel droogdoeken, hotel keukendoeken, hotel werkdoeken en vaatdoeken, hotel dweilen, hotel koksaanpakdoeken en hotel koksdoeken of pompdoeken. De bonte koksdoek, ook wel pompdoek genoemd, heeft een damblok motief en de koksdoek is leverbaar in de kleuren blauw/wit geblokt, rood/wit geblokt, groen/wit geblokt en zwart/wit geblokt. De kok van de hotelkeuken gebruikt deze doeken ook vaak als aanpakdoek voor hete pannen. Onze badstof keukendoek heeft net als de koksdoek of pompdoek ook een damblok motief. Theedoeken of droogdoeken voor hotels hebben vaak een witte ondergrond en een gekleurde streep. De droogdoek nationaalruit heeft een blauw/rode streep. De overige keuken droogdoeken voor hotels hebben een witte ondergrond met een blauwe streep, rode streep, groene streep of zwarte streep. Textiel werkdoeken voor in het hotel zijn bruikbaar in de hotelkeuken maar de textiel werkdoeken worden ook door de huishoudelijke dienst voor het schoonmaken van het hotel gebruikt. De textiel werkdoeken zijn leverbaar met een gekleurde streep blauw groen en rood. De badstof sopdoekjes of badstof vaatdoeken zijn net als de microvezel schoonmaakdoeken leverbaar in een multi kleuren. Zoekt u een nonwoven dweil of een woven dweil voor een hotel dan is deze met of zonder gekleurde streep leverbaar. Textiel doeken die in het hotel restaurant gebruikt worden, zijn de microvezel poleerdoek, halflinnen glazendoeken, heellinnen glazendoek voor het poleren of poetsen van glazen. Voor de ober in een hotel restaurant hebben we katoenen diendoeken en halflinnen diendoeken voor het serveren van de maaltijden en het poleren van de glazen. Al het keukentextiel doeken voor een hotel keuken zijn industrieel wasbaar door de wasserij. De textieldoeken voor hotels zijn uit voorraad leverbaar.
Dintex Dintex

Postbus 4, 1777 ZG Hippolytushoef
Nederland

Bezoekadres:
Molenveld 10, 1777 HP Hippolytushoef

Tel: +31 (0)227 594 694
E-mail: sales@dintex.nl

Dintex - Topkwaliteit Thuizorg Linnen Dintex - OpenCompanies by Graydon

Professional in professioneel textiel 

Dintex Textielgroothandel is specialist in bedlinnen, badlinnen hotellinnen en andere textielproducten voor professionele afnemers. Bij Dintex Textielgroothandel kijken we welke textiel kwaliteiten het beste passen bij bepaalde doelgroepen. Daarbij oriënteren we ons op de behoeften van het betreffende marktsegment maar ook op de daaraan gestelde eisen. Binnen het assortiment is een brede keuze mogelijk ten aanzien van prijs/kwaliteit, duurzaamheid, brandveiligheid, comfort, stijl, kleurstelling, gebruiksgemak en meer. Bovendien heeft Dintex Textielgroothandel in haar totaal aanbod textielproducten voor de aankleding van horecagelegenheden in de ruimste zins des woords, textielproducten in de lijn van verzorgingsartikelen en zorgtextiel voor zorginstellingen en zorgwinkels en niet te vergeten bedrijfskleding voor de diverse sectoren.  Dintex Textielgroothandel geeft vrijblijvend advies, denkt mee en levert desgewenst maatwerk. 

Bij Dintex Textielgroothandel maken we onderscheid tussen:

Horeca & Recreatie                
Zorg & Medisch
Marine & Offshore
Wasserij & Linnenverhuur