Badgoed voor professionals

In katoen badlinnen heeft u bij Dintex veel keuze.

Naast ons standaard assortiment handdoeken, douchelakens en badlakens kunnen wij u ook voorzien van saunalakens, washandjes, hot towels, badmatten etc.
Zoek u wit badlinnen voor uw hotel of wasserij of gekleurd badgoed voor huiselijke sfeer, Dintex heeft het van goedkope handdoeken tot goede kwaliteit badlakens.

Wilt u handdoeken of badlakens met naaminweving of inweving van het logo van uw hotel? Uiteraard is een luxe borduring ook mogelijk. Dintex voorziet u graag van advies over de mogelijkheden in doekgewicht, kleur, afmeting en garen.

Producten 1-12 van 17

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 17

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het badlinnen assortiment van dintex textielgroothandel bestaat uit een aantal productgroepen.

 

Deze groepen zijn badjassen, badmatten, badgoed en badslippers allen voor gebruik in hotels, wasserijen, sauna's en zorginstellingen.
Het badtextiel is in verschillende kleuren, maten en gewichtskwaliteiten leverbaar.
Zo is het badgoed leverbaar in washandjes, gastendoekenen, hot towels of waslap, handdoeken, badlakens en sauna lakens.
Badjassen zijn te verkrijgen met sjaalkraag of met een kimonokraag in badstof en wafelpique en in verschillende stofsamenstellingen.
Voor promotionele doeleinden kunnen wij de badjassen, handdoeken, badlakens of saunalakens voor u borduren, bedrukken , of voorzien van jacuard, reliëf of boord inweving.
Hotels en wasserijen kunnen ook kiezen om hun handdoeken of badlakens te voorzien van een private label of een relief inweving.
Sauna's vinden het vaak mooier om hun saunalakens, handdoeken of badlakens te voorzien van een jacquard inweving of een borduring voor deze doelgroep zijn nu ook Hamamdoeken leverbaar.

Badlinnen voor professioneel gebruik in de object markt heeft vaak de kleur wit of een halftone kleur omdat deze goed wasbaar zijn op wastemperatuur van 80 graden.
Wenst u dat het badlinnen een meer huiselijke uitstraling heeft? Dintex heeft een uitgebreid kleuren pallet baddoeken die op 60 graden wasbaar zijn en welke reactief of indanthreen (kleurecht) geverfd zijn.

Heeft u een hotel, sauna, wasserij of zorginstelling. Bij Dintex vindt u het badgoed wat erbij past.
Wilt u meer weten of heeft u een specialistische vraag?
Neemt u gerust contact met ons op voor badlinnen advies op maat.