Anti-scheurdeken XL 150x250cm

Meer afbeeldingen

Anti-scheurdeken XL 150x250cm AS.SCHEURD.XL
Anti-scheurdeken XL 150x250cm

* Verplicht

Beschrijving

Details

Separeerdeken conveneince line in extra lange lengte.

Deken is geheel in ruiten doorgestikt, rondom extra versterkt door speciale stik-banen. Tussenlaag is voorzien van een vlamvertragende vlieseline.
Boven- en onderzijde: vlamvertragende stof, ppan-fr/katoen/para-aramide/pa/Static-ControlTM 49/42/5/3/1% Binding 2/1 keper, Ripstop, Inherent vlamwerend.

Hoog comfort, geschikt voor midden tot zwaar risico. Extra grote maat

Extra informatie

Extra informatie

Maak eerst uw productkeuze

Dintex Dintex

Postbus 4, 1777 ZG Hippolytushoef
Nederland

Bezoekadres:
Molenveld 10, 1777 HP Hippolytushoef

Tel: +31 (0)227 594 694
E-mail: sales@dintex.nl

Dintex - Topkwaliteit Thuizorg Linnen Dintex - OpenCompanies by Graydon

Professional in professioneel textiel 

Dintex Textielgroothandel is specialist in bedlinnen, badlinnen hotellinnen en andere textielproducten voor professionele afnemers. Bij Dintex Textielgroothandel kijken we welke textiel kwaliteiten het beste passen bij bepaalde doelgroepen. Daarbij oriënteren we ons op de behoeften van het betreffende marktsegment maar ook op de daaraan gestelde eisen. Binnen het assortiment is een brede keuze mogelijk ten aanzien van prijs/kwaliteit, duurzaamheid, brandveiligheid, comfort, stijl, kleurstelling, gebruiksgemak en meer. Bovendien heeft Dintex Textielgroothandel in haar totaal aanbod textielproducten voor de aankleding van horecagelegenheden in de ruimste zins des woords, textielproducten in de lijn van verzorgingsartikelen en zorgtextiel voor zorginstellingen en zorgwinkels en niet te vergeten bedrijfskleding voor de diverse sectoren.  Dintex Textielgroothandel geeft vrijblijvend advies, denkt mee en levert desgewenst maatwerk. 

Bij Dintex Textielgroothandel maken we onderscheid tussen:

Horeca & Recreatie                
Zorg & Medisch
Marine & Offshore
Wasserij & Linnenverhuur