Verstandelijk beperkten zorg

Bij semimurale (transmurale), intramurale en ambulante zorg aan verstandelijk beperkten bestaat behoefte aan verschillende textielproducten. Dintex Textielgroothandel heeft een breed assortiment en ook binnen de categorieën een
ruime keus aan bedlinnen, desgewenst vlamvertragend.
Voor bedincontinentie artikelen en badgoed bent u bij Dintex aan het juiste adres. Daarnaast levert Dintex disposables, doeken, tafellinnen en kleding. Ook persoonsgebonden artikelen, verzorgingsartikelen horen tot de mogelijkheden.
Wast de instelling of woonvoorziening waar de verstandelijk beperkten eventueel verblijft liever zelf, dan levert Dintex ook de wasserijtoebehoren.   

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Dintex Dintex

Postbus 4, 1777 ZG Hippolytushoef
Nederland

Bezoekadres:
Molenveld 10, 1777 HP Hippolytushoef

Tel: +31 (0)227 594 694
E-mail: sales@dintex.nl

Dintex - Topkwaliteit Thuizorg Linnen Dintex - OpenCompanies by Graydon

Professional in professioneel textiel 

Dintex Textielgroothandel is specialist in bedlinnen, badlinnen hotellinnen en andere textielproducten voor professionele afnemers. Bij Dintex Textielgroothandel kijken we welke textiel kwaliteiten het beste passen bij bepaalde doelgroepen. Daarbij oriĆ«nteren we ons op de behoeften van het betreffende marktsegment maar ook op de daaraan gestelde eisen. Binnen het assortiment is een brede keuze mogelijk ten aanzien van prijs/kwaliteit, duurzaamheid, brandveiligheid, comfort, stijl, kleurstelling, gebruiksgemak en meer. Bovendien heeft Dintex Textielgroothandel in haar totaal aanbod textielproducten voor de aankleding van horecagelegenheden in de ruimste zins des woords, textielproducten in de lijn van verzorgingsartikelen en zorgtextiel voor zorginstellingen en zorgwinkels en niet te vergeten bedrijfskleding voor de diverse sectoren.  Dintex Textielgroothandel geeft vrijblijvend advies, denkt mee en levert desgewenst maatwerk. 

Bij Dintex Textielgroothandel maken we onderscheid tussen:

Horeca & Recreatie                
Zorg & Medisch
Marine & Offshore
Wasserij & Linnenverhuur