Kunstvezel

Tafellinnen van 100% spun polyester of tafellinnen van 100% polyacryl behoren tot de categorie kosten besparende textiel.
Hotels, restaurants of bistro's die hun tafellakens en tafelservetten zelf wassen kunnen met polyester tafellinnen kosten besparen omdat dit tafellinnen minder heet gewassen wordt en strijkarm (bijna strijkvrij) is. Spun polyester voelt zacht en soepel aan. De kleuren van polyester tafellinnen zijn sterk, waardoor de tafelkleden minder snel vaal van kleur worden.

1 artikel(en)

p/pag

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

p/pag

Van hoog naar laag sorteren
Tafelkleden en tafelservetten die je niet of nauwelijks hoeft te strijken bespaart arbeidstijd en tafellinnen wat op lage temperaturen goed wasbaar is, bespaart energiekosten. We kunnen dus stellen dat tafelkleden en tafelservetten van spun polyester behoren tot de textiel groep: duurzaam tafellinnen. Mocht u tafellinnen van polyester uitbesteden aan uw wasserij, geef dan aan dat ze de tafelkleden en servetten niet te heet wassen en niet te heet mangelen. Dit leidt tot onherstelbare schade aan het tafellinnen. Het spun polyester tafellinnen is leverbaar in de kleuren wit, crème, ecru, beige, geel, goud of gold, rood, bordeaux rood, kobalt blauw of koren blauw,marine blauw, donker groen, bruin, antraciet grijs, licht blauw, licht groen, paars of lila, terra of terracotta, zalm, gebroken wit, champagne en zwart. De afmetingen van de servetten zijn 50x50 cm of 56x56 cm. De napparons hebben de ca afmeting 90x90 cm en 110x110 cm. De tafellakens zijn er in de afmetingen 130x130 cm, 130x180 cm, 130x230 cm, 180x280 cm, 180x180 cm, 180x280 cm of ronde tafellakens. Het krimppercentage van spunpolyester tafellinnen is minimaal. Voor duurzaam textiel bent u bij Dintex Textielgroothandel aan het juiste adres.
Dintex Dintex

Postbus 4, 1777 ZG Hippolytushoef
Nederland

Bezoekadres:
Molenveld 10, 1777 HP Hippolytushoef

Tel: +31 (0)227 594 694
E-mail: sales@dintex.nl

Dintex - Topkwaliteit Thuizorg Linnen Dintex - OpenCompanies by Graydon

Professional in professioneel textiel 

Dintex Textielgroothandel is specialist in bedlinnen, badlinnen hotellinnen en andere textielproducten voor professionele afnemers. Bij Dintex Textielgroothandel kijken we welke textiel kwaliteiten het beste passen bij bepaalde doelgroepen. Daarbij oriënteren we ons op de behoeften van het betreffende marktsegment maar ook op de daaraan gestelde eisen. Binnen het assortiment is een brede keuze mogelijk ten aanzien van prijs/kwaliteit, duurzaamheid, brandveiligheid, comfort, stijl, kleurstelling, gebruiksgemak en meer. Bovendien heeft Dintex Textielgroothandel in haar totaal aanbod textielproducten voor de aankleding van horecagelegenheden in de ruimste zins des woords, textielproducten in de lijn van verzorgingsartikelen en zorgtextiel voor zorginstellingen en zorgwinkels en niet te vergeten bedrijfskleding voor de diverse sectoren.  Dintex Textielgroothandel geeft vrijblijvend advies, denkt mee en levert desgewenst maatwerk. 

Bij Dintex Textielgroothandel maken we onderscheid tussen:

Horeca & Recreatie                
Zorg & Medisch
Marine & Offshore
Wasserij & Linnenverhuur