Katoen/ kunstvezel

Damast tafellinnen voor de horeca is ook leverbaar een stofsamenstelling van katoen met een kunststofvezel. Tafellinnen van katoen/modal of tafellinnen van katoen/polyester hebben een aantal voordelen tov de katoenen textiel tafelkleden.
Tafelkleden met modal of met polyester kreuken minder, zijn duurzaam, verkleuren minder. Tafelkleden en servetten van katoen/polyester of katoen/modal zijn goed wasbaar op lagere temperatuur en worden door de wasserij op lagere temperatuur gemangeld, wat geld bespaart omdat er minder energie wordt gebruikt.

3 artikel(en)

p/pag

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

p/pag

Van hoog naar laag sorteren
Modal stof wordt gemaakt uit natuurlijke kunstvezels. Voordeel van tafellinnen met modal stof is dat het garen sterker is, het minder verkleurd door zonlicht, modal stof laat zich goed verven, absorbeert veel vocht en is super zacht waardoor het minder kreukt. Modal wordt ook gezien als een kunststof zijde textiel. Tafelkleden van polyester/katoen zijn duurzamer dan katoen tafellinnen. Polyester/katoen tafellinnen slijt minder, kreukt minder, wordt op lagere temperaturen gewassen en gemangeld door de wasserij. Dit tafellinnen bespaart kosten voor uw restaurant, hotel of bistro. Polyester/katoen tafellinnen en katoen/modal tafellinnen is leverbaar in de kleuren marine blauw, licht blauw, groen, bordeaux, zalm, terracotta, smaragd groen, geel, sekt, gold, oud rose, champagne. Tafellinnen wat minder kreukt is ideaal voor hotels, restaurants en bistro’s die hun tafelkleden en mond servetten zelf wassen. Kreukarm tafellinnen hoeft minder gestreken te worden. Waneer een hotel of restaurant het wassen in eigen beheer doet, hebben ze minder kosten met dit textiel omdat het arbeidstijd bespaart. Tafelkleden en servetten in polyester/katoen of katoen/modal zijn in de volgende maten leverbaar. Servetten 40x40 cm of 50x50 cm. Tafelloper 50x130 cm, 50x160 cm, 40x120 cm. De maat van een napperon is 80x80 cm, 90x90 cm of 100x100 cm. De tafelkleden zijn leverbaar in 130x130 cm, 130x170 cm, 130x190 cm, 130x220 cm, 140x140 cm, 140x180 cm, 140x200 cm, 140x220 cm. Ook zijn er diverse maten ronde tafelkleden leverbaar.
Dintex Dintex

Postbus 4, 1777 ZG Hippolytushoef
Nederland

Bezoekadres:
Molenveld 10, 1777 HP Hippolytushoef

Tel: +31 (0)227 594 694
E-mail: sales@dintex.nl

Dintex - Topkwaliteit Thuizorg Linnen Dintex - OpenCompanies by Graydon

Professional in professioneel textiel 

Dintex Textielgroothandel is specialist in bedlinnen, badlinnen hotellinnen en andere textielproducten voor professionele afnemers. Bij Dintex Textielgroothandel kijken we welke textiel kwaliteiten het beste passen bij bepaalde doelgroepen. Daarbij oriënteren we ons op de behoeften van het betreffende marktsegment maar ook op de daaraan gestelde eisen. Binnen het assortiment is een brede keuze mogelijk ten aanzien van prijs/kwaliteit, duurzaamheid, brandveiligheid, comfort, stijl, kleurstelling, gebruiksgemak en meer. Bovendien heeft Dintex Textielgroothandel in haar totaal aanbod textielproducten voor de aankleding van horecagelegenheden in de ruimste zins des woords, textielproducten in de lijn van verzorgingsartikelen en zorgtextiel voor zorginstellingen en zorgwinkels en niet te vergeten bedrijfskleding voor de diverse sectoren.  Dintex Textielgroothandel geeft vrijblijvend advies, denkt mee en levert desgewenst maatwerk. 

Bij Dintex Textielgroothandel maken we onderscheid tussen:

Horeca & Recreatie                
Zorg & Medisch
Marine & Offshore
Wasserij & Linnenverhuur