Anti-scheurmatras Montia..

Meer afbeeldingen

Anti-scheurmatras Montia.. AS.MATRAS MON
Anti-scheurmatras Montia..

* Verplicht

Beschrijving

Details

Vandaalbestendig-matras Montia.

Bekleding is vandaalbestendige Dekotex (bruin) is vandaal en urine bestendig.
De Dekotex bekleding is een PVC coating op een polyester basisweefsel. Deze is 100% vloeitsofdicht, brandvertragend en heeft een grote trek- en doorscheurweerstand.
De kern is opgebouwd uit het brandveilige schuim Safeguard SG43  (C43170). Dit schuim is hoogwaardig, veerkrachtig CFK-vrij geproduceerd materiaal dat voldoet aan zware internationale normen.

Geheel dubbel dichtgestikt met een speciaal garen zodat het een geheel gesloten geheel vormt. Trekproeven hebben uitgewezen dat deze werkwijze het beste resultaat biedt. De combinatie van deze speciaal geselecteerde bekleding en schuim maakt het als totaalproduct een brandveilige, vandaalbestendige en duurzame uitvoering.
Brandveiligheid Crib 5.

Alle separeermaterialen dienen regelmatig gereinigd te worden, Dit kan met vrijwel alle standaard PH-neutrale reingingsmiddelen. Het gebruik van een schuursponsje en/of andere krassende middelen wordt afgeraden.

Niet geschikt voor gebruik in de ISO/ separeerruimte.

 

Extra informatie

Extra informatie

Maak eerst uw productkeuze

Dintex Dintex

Postbus 4, 1777 ZG Hippolytushoef
Nederland

Bezoekadres:
Molenveld 10, 1777 HP Hippolytushoef

Tel: +31 (0)227 594 694
Fax: +31 (0)227 594 699
E-mail: sales@dintex.nl

Dintex - Topkwaliteit Thuizorg Linnen Dintex - OpenCompanies by Graydon

Professional in professioneel textiel 

Dintex Textielgroothandel is specialist in bedlinnen, badlinnen hotellinnen en andere textielproducten voor professionele afnemers. Bij Dintex Textielgroothandel kijken we welke textiel kwaliteiten het beste passen bij bepaalde doelgroepen. Daarbij oriënteren we ons op de behoeften van het betreffende marktsegment maar ook op de daaraan gestelde eisen. Binnen het assortiment is een brede keuze mogelijk ten aanzien van prijs/kwaliteit, duurzaamheid, brandveiligheid, comfort, stijl, kleurstelling, gebruiksgemak en meer. Bovendien heeft Dintex Textielgroothandel in haar totaal aanbod textielproducten voor de aankleding van horecagelegenheden in de ruimste zins des woords, textielproducten in de lijn van verzorgingsartikelen en zorgtextiel voor zorginstellingen en zorgwinkels en niet te vergeten bedrijfskleding voor de diverse sectoren.  Dintex Textielgroothandel geeft vrijblijvend advies, denkt mee en levert desgewenst maatwerk. 

Bij Dintex Textielgroothandel maken we onderscheid tussen:

Horeca & Recreatie                
Zorg & Medisch
Marine & Offshore
Wasserij & Linnenverhuur