Wasverzameling

In een restaurant  wordt veel textiel gebruikt. Voor de linnendienst van het restaurant een hele opgave om het restaurantlinnen 
te wassen of door de wasserij te laten reinigen.
Waszakken of wasnetten zijn prima hulpmiddelen om de was in een restaurant te verzamelen.

3 artikel(en)

p/pag

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

p/pag

Van hoog naar laag sorteren
Voor het verzamelen en sorteren van vuil was in een restaurant, zijn er textiel hulpmiddelen. Dintex heeft textiel waszakken en wasnettten voor restaurants in het assortiment waardoor u de vuile was goed kan verzamelen en op een hygiënische manier klaar kan zetten voor de wasserij of voor uw eigen was faciliteit. Door gebruik van waszakken in een restaurant kunt u voorkomen dat uw horeca textiel niet zoek raakt bij de wasserij. Een ander voordeel van gebruik van waszakken in een restaurant is dat de schone was tijdens transport van en naar wasserij niet vuil wordt. De restaurant waszakken en wasnetten zijn slijtvast en van 100% polyester gemaakt. Restaurant waszakken voor vuil restaurantlinnen zijn leverbaar in gestreepte kleuren dessin en de uni kleuren wit, groen, blauw, rood, geel, bruin, oranje , oranje of grijskleurde streep dessin. Voor het personaliseren van een restaurant waszak kunt u de waszak met logo inweving of naaminweving laten maken. De horeca waszakken kunnen voorzien worden van verschillende soorten waszak sluitingen. Zo zijn is er keuze uit restaurant waszakken met koord + fix-lock sluiting, wasserij zakken voor restaurants met ingeregen koord, restaurant wasserij zakken met koord en schuifbare C-sluiting en wasserij waszakken voor restaurant waslinnen met knevelsluiting. Laat u gratis adviseren in de textiel transport mogelijkheden bij Dintex.
Dintex Dintex

Postbus 4, 1777 ZG Hippolytushoef
Nederland

Bezoekadres:
Molenveld 10, 1777 HP Hippolytushoef

Tel: +31 (0)227 594 694
E-mail: sales@dintex.nl

Dintex - Topkwaliteit Thuizorg Linnen Dintex - OpenCompanies by Graydon

Professional in professioneel textiel 

Dintex Textielgroothandel is specialist in bedlinnen, badlinnen hotellinnen en andere textielproducten voor professionele afnemers. Bij Dintex Textielgroothandel kijken we welke textiel kwaliteiten het beste passen bij bepaalde doelgroepen. Daarbij oriënteren we ons op de behoeften van het betreffende marktsegment maar ook op de daaraan gestelde eisen. Binnen het assortiment is een brede keuze mogelijk ten aanzien van prijs/kwaliteit, duurzaamheid, brandveiligheid, comfort, stijl, kleurstelling, gebruiksgemak en meer. Bovendien heeft Dintex Textielgroothandel in haar totaal aanbod textielproducten voor de aankleding van horecagelegenheden in de ruimste zins des woords, textielproducten in de lijn van verzorgingsartikelen en zorgtextiel voor zorginstellingen en zorgwinkels en niet te vergeten bedrijfskleding voor de diverse sectoren.  Dintex Textielgroothandel geeft vrijblijvend advies, denkt mee en levert desgewenst maatwerk. 

Bij Dintex Textielgroothandel maken we onderscheid tussen:

Horeca & Recreatie                
Zorg & Medisch
Marine & Offshore
Wasserij & Linnenverhuur