restaurant-Doeken

Doeken in een restaurant zijn niet weg te denken. De kok heeft een koksdoek / pompdoek nodig, De barman wil graag een
halflinnen poleerdoek en de bediening loopt met een serveerdoek door het restaurant. Al deze en nog vele andere textieldoeken
voor een restaurant zijn door Dintex leverbaar.

4 artikel(en)

p/pag

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

p/pag

Van hoog naar laag sorteren
Er zijn verschillende toepassingen van textieldoeken voor een restaurant De meest gebruikte textieldoeken voor een restaurant keuken zijn theedoeken, droogdoeken, keukendoeken, gekleurde werkdoeken voor de aanrecht en badstof vaatdoeken voor de aanrecht, dweilen voor de vloer, koksaanpakdoeken voor hete borden, koksdoeken of pompdoeken voor de kok om zijn handen af te drogen of een hete pan aan te pakken. De pompdoek, ook wel bonte koksdoek genoemd is in verschillende kleuren leverbaar. De meest verkocht kleur koksdoek is blauw wit, andere kleuren koksdoeken zijn rood wit, groen wit, zwart wit. De bonte koksdoek kan je herkennen aan zijn damblok motief. De badstof keukendoek hebben net als de koksdoek of pompdoek ook een damblok motief. Droogdoeken of theedoeken voor de keuken van het restaurant hebben vaak een gekleurde streep op een witte ondergrond. De droogdoek nationaalruit heeft een rood/blauwe streep. De overige keuken droogdoeken voor een restaurant hebben een witte ondergrond met enkel een rode streep, blauwe streep, zwarte streep of groene streep. Goede horeca doeken zijn gemaakt van dubbeltwijn garen. Goedkope horeca doeken zijn gemaakt van halftwijn textiel doek of enkeldraads textiel doek. Doeken om glazen te poetsen in een restaurant zijn poleerdoeken ook wel glazendoeken genoemd. Deze poleerdoeken laten geen pluizen op glazen achter. Poleerdoeken / glazendoeken worden gemaakt van 50% linnen en 50% katoen of 100% linnen. Ook zijn er goedkope microvezel glazendoeken verkrijgbaar. Dintex voorziet u graag van gratis textiel doeken advies voor restaurants. Uiteraard houden wij rekening mee dat uw restaurant textiel doeken industrieel worden gewassen door de wasserij. Onze horeca doeken zijn uit voorraad leverbaar.
Dintex Dintex

Postbus 4, 1777 ZG Hippolytushoef
Nederland

Bezoekadres:
Molenveld 10, 1777 HP Hippolytushoef

Tel: +31 (0)227 594 694
E-mail: sales@dintex.nl

Dintex - Topkwaliteit Thuizorg Linnen Dintex - OpenCompanies by Graydon

Professional in professioneel textiel 

Dintex Textielgroothandel is specialist in bedlinnen, badlinnen hotellinnen en andere textielproducten voor professionele afnemers. Bij Dintex Textielgroothandel kijken we welke textiel kwaliteiten het beste passen bij bepaalde doelgroepen. Daarbij oriënteren we ons op de behoeften van het betreffende marktsegment maar ook op de daaraan gestelde eisen. Binnen het assortiment is een brede keuze mogelijk ten aanzien van prijs/kwaliteit, duurzaamheid, brandveiligheid, comfort, stijl, kleurstelling, gebruiksgemak en meer. Bovendien heeft Dintex Textielgroothandel in haar totaal aanbod textielproducten voor de aankleding van horecagelegenheden in de ruimste zins des woords, textielproducten in de lijn van verzorgingsartikelen en zorgtextiel voor zorginstellingen en zorgwinkels en niet te vergeten bedrijfskleding voor de diverse sectoren.  Dintex Textielgroothandel geeft vrijblijvend advies, denkt mee en levert desgewenst maatwerk. 

Bij Dintex Textielgroothandel maken we onderscheid tussen:

Horeca & Recreatie                
Zorg & Medisch
Marine & Offshore
Wasserij & Linnenverhuur