Hotel Bedlinnen

Hotelbedlinnen is een belangrijk stukje textiel voor de hotelkamer. Met name het bedtextiel geeft een stukje uitstraling van de hotelkamer.
Daarom heeft Dintex een zeer ruime keuze hotelbedlinnen. Van zachte satijnen hotel bedlakens of percal hoeslakens, tot dekbedovertrekken in polyester of katoen in een damast dessin.
Nu ook bedlopers leverbaar.

1 t/m 12 van 30

p/pag

Van hoog naar laag sorteren
Ons bedlinnen assortiment voor een hotel bestaat uit de volgende textiel groepen. Hotellinnen voor matrasbescherming. Hierbij gaat het om een molton matrashoes voor hotels of een waterdichte matrashoes met PU laag voor hotels. Ook kan het gehele matras vernieuwd worden met een matrasvernieuwer voor hotels. Hotelbedlinnen voor op het matras. Dit kan in verschillende kwaliteiten hotellinnen zoals percal, 16A katoen, 20A katoen. Zo kunnen we u goedkoop hotelbedlinnen aanbieden of luxe bedlinnen voor een hotel. Het luxe hotelbedlinnen wordt meestal van percal gemaakt. Hotellakens en hoteldekbedovertrekken hotelkussenslopen en hotelhoeslakens en hoeslakens voor matrastoppers kunt u bij Dintex in percal kwaliteit verkrijgen met een percal TC200 of percal TC210 of percal TC250 of percal TC300. Zoekt u een zwaardere hotelkwaliteit bedlinnen, dan adviseren wij u hotellinnen van 16A katoenen kwaliteit of in polyester/katoen hotelkwaliteit. Dit hotellinnen heeft een langere levensduur. Hoteldekbedovertrekken en hotelkussenslopen zijn leverbaar in verschillende dessins. Dekbedovertrekken voor hotels en kussenslopen voor hotels worden meestal met een satijnstreep of streepsatijn dessin geleverd. Veel verkochte kleuren dekbedovertrekken voor hotels en kussenslopen voor hotels zijn sekt, blauw, geel, gebroken wit, wit, ivoor, champagne, lila, paars, creme, mint groen en zand. Goedkope dekbedden voor hotels en goedkope kussens voor hotels hebben meestal een gesiliconiseerde holvezel vulling. Zoekt u hoteldekbedden en hotelkussens in een luxere kwaliteit, dan hebben wij ook hoteldekbedden en hotelkussens met dons en veren. De tijk van hoteldekbedden en hotelkussens is of van katoen of van polyester katoen. Wenst u textiel advies welk hotellinnen kwaliteit het beste bij u past, of textiel advies hoeveel hotellinnen u nodig bent of textiel advies over hotellinnen in het algemeen. Dintex is de specialist in textiel producten van hotelkwaliteit.
Dintex Dintex

Postbus 4, 1777 ZG Hippolytushoef
Nederland

Bezoekadres:
Molenveld 10, 1777 HP Hippolytushoef

Tel: +31 (0)227 594 694
E-mail: sales@dintex.nl

Dintex - Topkwaliteit Thuizorg Linnen Dintex - OpenCompanies by Graydon

Professional in professioneel textiel 

Dintex Textielgroothandel is specialist in bedlinnen, badlinnen hotellinnen en andere textielproducten voor professionele afnemers. Bij Dintex Textielgroothandel kijken we welke textiel kwaliteiten het beste passen bij bepaalde doelgroepen. Daarbij oriënteren we ons op de behoeften van het betreffende marktsegment maar ook op de daaraan gestelde eisen. Binnen het assortiment is een brede keuze mogelijk ten aanzien van prijs/kwaliteit, duurzaamheid, brandveiligheid, comfort, stijl, kleurstelling, gebruiksgemak en meer. Bovendien heeft Dintex Textielgroothandel in haar totaal aanbod textielproducten voor de aankleding van horecagelegenheden in de ruimste zins des woords, textielproducten in de lijn van verzorgingsartikelen en zorgtextiel voor zorginstellingen en zorgwinkels en niet te vergeten bedrijfskleding voor de diverse sectoren.  Dintex Textielgroothandel geeft vrijblijvend advies, denkt mee en levert desgewenst maatwerk. 

Bij Dintex Textielgroothandel maken we onderscheid tussen:

Horeca & Recreatie                
Zorg & Medisch
Marine & Offshore
Wasserij & Linnenverhuur