Hotel Badgoed

Het badgoed zoals hotel handdoeken, hotel badlakens, hotel badmatten en gastendoekjes zijn niet alleen in verschillende doekgewichten leverbaar maar het badlinnen voor hotels zijn ook in verschillende kleuren te verkrijgen. Voor elke situatie dus een passend badgoed assortiment.

1 t/m 12 van 28

p/pag

Van hoog naar laag sorteren
Het Dintex badlinnen assortiment voor hotels is zeer uitgebreid. Op het gebied van badjassen hebben we hotelbadjassen van velours, lichte hotelbadjassen van fleece en hotelbadjassen in verschillende badstof doekgewichten. De hotelbadjassen zijn verkrijgbaar in hotelbadjassen met capuchon en hotelbadjassen zonder capuchon en met sjaalkraag of hotelbadjas met kimonokraag. De meest verkocht kleur van badjassen is wit. We kunnen u ook hotelbadjassen in diverse kleuren aanbieden. Deze damesbadjassen en herenbadjassen kunnen voorzien worden van een naam borduring of logo borduring. De hotel baddoeken die bij Dintex te verkrijgen zijn bestaan uit hotelhanddoeken 50x100 cm, hoteldouchelakens 70x140 cm, hotelbadlakens 100x150 cm, badstofwaslapjes of hot towels 30x30 cm, badstof gastendoeken 30x50 cm, hotel saunalakens Het hotelbadlinnen is verkrijgbaar in het badstof doekgewicht 400 gram m2, 420 gram m2, 450 gram m2, 500 gram m2, 550 gram m2, 600 gram m2 tot wel 880 gram m2. Het hotelbadlinnen wordt meestal gemaakt van ringspun garen omdat dit hotelbadlinnen meer vocht opneemt en het hotelbadlinnen voelt zachter aan. Goedkoop badlinnen wordt veelal van open-eind badlinnen gemaakt. Bij grotere aantallen kunnen we de hotelhanddoeken en hotelbadlakens voorzien van naam/logo dmv jacquard inweving of borduring. Het hotelbadlinnen is verkrijgbaar in de kleuren wit, blauw, licht blauw, royal bleu, marine blauw, terracotta, groen, geel, sekt, beige, oranje rood, lila, zwart, antraciet grijs, bruin en nog vele andere kleuren.
Dintex Dintex

Postbus 4, 1777 ZG Hippolytushoef
Nederland

Bezoekadres:
Molenveld 10, 1777 HP Hippolytushoef

Tel: +31 (0)227 594 694
E-mail: sales@dintex.nl

Dintex - Topkwaliteit Thuizorg Linnen Dintex - OpenCompanies by Graydon

Professional in professioneel textiel 

Dintex Textielgroothandel is specialist in bedlinnen, badlinnen hotellinnen en andere textielproducten voor professionele afnemers. Bij Dintex Textielgroothandel kijken we welke textiel kwaliteiten het beste passen bij bepaalde doelgroepen. Daarbij oriënteren we ons op de behoeften van het betreffende marktsegment maar ook op de daaraan gestelde eisen. Binnen het assortiment is een brede keuze mogelijk ten aanzien van prijs/kwaliteit, duurzaamheid, brandveiligheid, comfort, stijl, kleurstelling, gebruiksgemak en meer. Bovendien heeft Dintex Textielgroothandel in haar totaal aanbod textielproducten voor de aankleding van horecagelegenheden in de ruimste zins des woords, textielproducten in de lijn van verzorgingsartikelen en zorgtextiel voor zorginstellingen en zorgwinkels en niet te vergeten bedrijfskleding voor de diverse sectoren.  Dintex Textielgroothandel geeft vrijblijvend advies, denkt mee en levert desgewenst maatwerk. 

Bij Dintex Textielgroothandel maken we onderscheid tussen:

Horeca & Recreatie                
Zorg & Medisch
Marine & Offshore
Wasserij & Linnenverhuur