Evacuatie hulpmiddel S-cape-pod

Meer afbeeldingen

Evacuatie hulpmiddel S-cape-pod BE.SCAPEPOD
Evacuatie hulpmiddel S-cape-pod

* Verplicht

Beschrijving

Details

Het eenvoudig evacuatie-hulpmiddel S-cape-pod is gemaakt van brandwerend doek en voorzien van een onderflap en twee zijflappen.
Aangezien mensen met een beperking of bedlegerige personen moeilijk te evacueren zijn, wordt de S-cape-pod permanent onder het matras van geplaatst. Het doek is ademend, glad, soepel en sterk zodat drukpunten onder het matras voorkomen wordt (ivm anti decubitus) en de gebruiker er geen hinder van heeft.

Bij calamiteiten is een hulpverlener in staat dmv de S -cape-pod een bedliggerig persoon, gefixeerd op het matras, naar een veilige zone te verplaatsen, ook al is dit meerdere verdiepingen lager.

Extra informatie

Extra informatie

Maak eerst uw productkeuze

Dintex Dintex

Postbus 4, 1777 ZG Hippolytushoef
Nederland

Bezoekadres:
Molenveld 10, 1777 HP Hippolytushoef

Tel: +31 (0)227 594 694
E-mail: sales@dintex.nl

Dintex - Topkwaliteit Thuizorg Linnen Dintex - OpenCompanies by Graydon

Professional in professioneel textiel 

Dintex Textielgroothandel is specialist in bedlinnen, badlinnen hotellinnen en andere textielproducten voor professionele afnemers. Bij Dintex Textielgroothandel kijken we welke textiel kwaliteiten het beste passen bij bepaalde doelgroepen. Daarbij oriënteren we ons op de behoeften van het betreffende marktsegment maar ook op de daaraan gestelde eisen. Binnen het assortiment is een brede keuze mogelijk ten aanzien van prijs/kwaliteit, duurzaamheid, brandveiligheid, comfort, stijl, kleurstelling, gebruiksgemak en meer. Bovendien heeft Dintex Textielgroothandel in haar totaal aanbod textielproducten voor de aankleding van horecagelegenheden in de ruimste zins des woords, textielproducten in de lijn van verzorgingsartikelen en zorgtextiel voor zorginstellingen en zorgwinkels en niet te vergeten bedrijfskleding voor de diverse sectoren.  Dintex Textielgroothandel geeft vrijblijvend advies, denkt mee en levert desgewenst maatwerk. 

Bij Dintex Textielgroothandel maken we onderscheid tussen:

Horeca & Recreatie                
Zorg & Medisch
Marine & Offshore
Wasserij & Linnenverhuur