Easy onderdekbed CTC syst. 100gr/m2

Meer afbeeldingen

Easy onderdekbed CTC syst. 100gr/m2 BE.DEKB.CTC 2
Easy onderdekbed CTC syst. 100gr/m2

* Verplicht

Beschrijving

Details

Kostenbesparend easy dekbedsysteem CTC van Dintex !

Een complete set bestaat uit een easy bovendekbed CTC 1 + een easy onderdekbed CTC 2 Het bovendekbed CTC 1 wordt door middel van een klittenband sluiting aan het onderdekbed CTC 2 vast gemaakt.
De 40 cm overslag van het onderdekbed voorkomt het snel vuil worden van het bovendekbed. Het easy bovendekbed hoeft minder frequent gewassen te worden dan het easy onderdekbed. Doordat het bovendekbed gescheiden van het onderdekbed gewassen kan worden, bespaart u waskosten.
De klittenband sluiting zorgt ervoor dat u het onder en bovendekbed easy aan elkaar kan zetten wat u tijd bespaart.

Het onderdekbed is in verschillende stoffen en kleuren leverbaar en wordt geleverd met een 100 gr/m² vlamvertragende vulling Norm BS 5852 en is voorzien van een instopstrook. De standaard uitvoering is wit met katoenen tijk.

Totale lengte vanhet dekbed is 240cm.

Extra informatie

Extra informatie

Maak eerst uw productkeuze

Dintex Dintex

Postbus 4, 1777 ZG Hippolytushoef
Nederland

Bezoekadres:
Molenveld 10, 1777 HP Hippolytushoef

Tel: +31 (0)227 594 694
E-mail: sales@dintex.nl

Dintex - Topkwaliteit Thuizorg Linnen Dintex - OpenCompanies by Graydon

Professional in professioneel textiel 

Dintex Textielgroothandel is specialist in bedlinnen, badlinnen hotellinnen en andere textielproducten voor professionele afnemers. Bij Dintex Textielgroothandel kijken we welke textiel kwaliteiten het beste passen bij bepaalde doelgroepen. Daarbij oriënteren we ons op de behoeften van het betreffende marktsegment maar ook op de daaraan gestelde eisen. Binnen het assortiment is een brede keuze mogelijk ten aanzien van prijs/kwaliteit, duurzaamheid, brandveiligheid, comfort, stijl, kleurstelling, gebruiksgemak en meer. Bovendien heeft Dintex Textielgroothandel in haar totaal aanbod textielproducten voor de aankleding van horecagelegenheden in de ruimste zins des woords, textielproducten in de lijn van verzorgingsartikelen en zorgtextiel voor zorginstellingen en zorgwinkels en niet te vergeten bedrijfskleding voor de diverse sectoren.  Dintex Textielgroothandel geeft vrijblijvend advies, denkt mee en levert desgewenst maatwerk. 

Bij Dintex Textielgroothandel maken we onderscheid tussen:

Horeca & Recreatie                
Zorg & Medisch
Marine & Offshore
Wasserij & Linnenverhuur