Comfort room

Comfort Room meubilair

Dintex Textielgroothandel heeft in samenwerking met GGZ instellingen, psychiatrische ziekenhuizen, psychiatrische instellingen en zwakzinnige instellingen zorgmeubilair ontwikkeld voor de Comfort Room of de Intensive Care Unit.

Het aangepast zorgmeubilair in schuimrubber voor gebruik in de afzonderings- en prikkelarme kamers

Deze comfort room of Intensive Care Unit meubilair bestaan uit vlamvertragende zitbanken, vlamvertragende stoelen, vlamvertragende zitzakken, vlamvertragende matrassen, vlamvertragende bedbanken, vlamvertragende fauteuils en zitstoelen.

Allemaal geschikt voor de time out room of de troostkamer en brandvertragend.

 

8 artikel(en)

p/pag

Van hoog naar laag sorteren

Comfort Room meubilair

De Inspectie van Volksgezondheid heeft GGZ instellingen, psychiatrische ziekenhuizen, psychiatrische instellingen en zwakzinnige instellingen opgedragen/verzocht het separeren in een separeercel te reduceren door alternatieven voor gedwongen separatie toe te passen.

Om gedwongen separatie in een separeercel te voorkomen is er een nieuwe methodiek ontwikkeld, namenlijk de Comfort Rooms en Intensive Care Units. Comfort Rooms en Intensive Care Units zijn speciale iso ruimtes voor psychiatrische clienten in psychiatrische ziekenhuizen of psychiatrische instellingen. Andere benamingen voor Intensive Care Unit of Comfort Rooms zijn time out rooms en troostkamers

Dintex heeft de ontwikkeling in de GGZ markt en bij de Inspectie van Volksgezonheid nauwlettend gevolgd, wat geresulteerd heeft in het ontwikkelen van een assortiment comfortabel meubilair voor Comfort Rooms en Intensive Care Unit.

Tijdens het ontwikkelen van de comfortable meubilair voor de comfort rooms zijn we uitgegaan dat bij gebruik van deze elementen er een minimum gevaar mag ontstaan. De comfort room elementen hebben we daarom gemaakt van vlamvertragend schuim en vlamvertragend doek/tijk welke ook nog afwasbaar is. Een ander element wat het gevaar in time out rooms of troostkamers reduceerd, is dat de vlamvertragende tijkstof of meubelstof een hoge scheurweerstand hebben. De vrolijke kleuren van de comfort room elementen hebben een rustgevende werking, wat een toenemende onrust bij de patient kan voorkomen.

Het assortiment van comfortable meubilair voor time out ruimtes of troostruimtes bestaat uit bedbanken, banken, fauteuils, eetkamerstoelen, zitzakken, matrassen, voetenbanken, kubussen, zitstoelen en kussens. Een uitgebreid veilig assortiment dus wat goed op de eisen van een intensive care unit of comfort room binnen de psychiatrische instellingen en psychiatrische ziekenhuizen, aansluit.

Dintex Dintex

Postbus 4, 1777 ZG Hippolytushoef
Nederland

Bezoekadres:
Molenveld 10, 1777 HP Hippolytushoef

Tel: +31 (0)227 594 694
E-mail: sales@dintex.nl

Dintex - Topkwaliteit Thuizorg Linnen Dintex - OpenCompanies by Graydon

Professional in professioneel textiel 

Dintex Textielgroothandel is specialist in bedlinnen, badlinnen hotellinnen en andere textielproducten voor professionele afnemers. Bij Dintex Textielgroothandel kijken we welke textiel kwaliteiten het beste passen bij bepaalde doelgroepen. Daarbij oriĆ«nteren we ons op de behoeften van het betreffende marktsegment maar ook op de daaraan gestelde eisen. Binnen het assortiment is een brede keuze mogelijk ten aanzien van prijs/kwaliteit, duurzaamheid, brandveiligheid, comfort, stijl, kleurstelling, gebruiksgemak en meer. Bovendien heeft Dintex Textielgroothandel in haar totaal aanbod textielproducten voor de aankleding van horecagelegenheden in de ruimste zins des woords, textielproducten in de lijn van verzorgingsartikelen en zorgtextiel voor zorginstellingen en zorgwinkels en niet te vergeten bedrijfskleding voor de diverse sectoren.  Dintex Textielgroothandel geeft vrijblijvend advies, denkt mee en levert desgewenst maatwerk. 

Bij Dintex Textielgroothandel maken we onderscheid tussen:

Horeca & Recreatie                
Zorg & Medisch
Marine & Offshore
Wasserij & Linnenverhuur