Bratex onrustband standaard

Meer afbeeldingen

Bratex onrustband standaard AS.BRATEX
Bratex onrustband standaard.

* Verplicht

Beschrijving

Details

Bratex onrustband voor liggende patiënten. Ook wel Zweedse band genoemd.

De cliënt kan draaien, zitten en rollen. Uit bed komen of de band zelf losmaken is onmogelijk. Deze basis uitvoering kan worden uitgebreid met div. hulpstukken om de vrijheid verder te beperken. De fixatie banden zijn CE genormeerd.

De bratexband is leverbaar in drie maatvoeringen, welke corresponderen met de buikomtrek van de cliënt.
De bratexband dient te worden bevstigd aan het bedframe, in totaal zijn voor bevestiging drie sloten benodigd, deze dienen separaat besteld te worden.

Extra informatie

Extra informatie

Maak eerst uw productkeuze

Dintex Dintex

Postbus 4, 1777 ZG Hippolytushoef
Nederland

Bezoekadres:
Molenveld 10, 1777 HP Hippolytushoef

Tel: +31 (0)227 594 694
E-mail: sales@dintex.nl

Dintex - Topkwaliteit Thuizorg Linnen Dintex - OpenCompanies by Graydon

Professional in professioneel textiel 

Dintex Textielgroothandel is specialist in bedlinnen, badlinnen hotellinnen en andere textielproducten voor professionele afnemers. Bij Dintex Textielgroothandel kijken we welke textiel kwaliteiten het beste passen bij bepaalde doelgroepen. Daarbij oriënteren we ons op de behoeften van het betreffende marktsegment maar ook op de daaraan gestelde eisen. Binnen het assortiment is een brede keuze mogelijk ten aanzien van prijs/kwaliteit, duurzaamheid, brandveiligheid, comfort, stijl, kleurstelling, gebruiksgemak en meer. Bovendien heeft Dintex Textielgroothandel in haar totaal aanbod textielproducten voor de aankleding van horecagelegenheden in de ruimste zins des woords, textielproducten in de lijn van verzorgingsartikelen en zorgtextiel voor zorginstellingen en zorgwinkels en niet te vergeten bedrijfskleding voor de diverse sectoren.  Dintex Textielgroothandel geeft vrijblijvend advies, denkt mee en levert desgewenst maatwerk. 

Bij Dintex Textielgroothandel maken we onderscheid tussen:

Horeca & Recreatie                
Zorg & Medisch
Marine & Offshore
Wasserij & Linnenverhuur