Pocketveer matras Dahlia vlamvertragend

Meer afbeeldingen

Pocketveer matras Dahlia vlamvertragend BE.MATRAS DAL
Pocketveer matras Dahlia vlamvertragend.

* Verplicht

Beschrijving

Details

Brandveilig pocketveermatras Dahlia (vlamvertragend)

Speciaal geselekteerde hotelkwaliteit voor scheepvaart, offshore of hotels / vakantieparken waar de matrassen brandveilig moeten zijn.

De kern bestaat uit een 5 zone pocket met 260 veren per m². Draaddikte medium 1.65/1.8 mm.
Draaddikte firm 1.8/2.0 mm.
Ommanteling met zeer comfortabel vlamdovend Safeguard-schuim (norm: crib 5). De zijbalken bestaan uit een extra stevige Safeguard C56110 kwaliteit.

De randen zijn voorzien van een brandveilig schuim. Medium: C51160 en Firm: C55220.Deze stevige randen bieden een zeer goede oplossing voor het “zitten” op de boxspring.

De brandvertragende damast (brandklasse M-1) is aan beide zijden doorgestikt op donszacht brandvertragend 200 gram dacron. Dit heeft het “Soft-Touch”- gevoel tot gevolg.

De staande kanten zijn tevens doorgestikt. De damast is duurzaam, schuifvrij verankerd.

Elke matras is aan beide zijden voorzien van een etiket in 4 talen om het huishoudelijk personeel te instrueren de matras regelmatig te keren (voor nog langere levensduur).

Deze pocketvering werkt vochtregulerend en is dus in vergelijk met andere binnenwerken het meest hygiënisch. Door het geringe gewicht van de pocketveren is deze uitvoering makkelijk keer- en draaibaar en dus ook makkelijk hanteerbaar. Tevens heeft de matras een hoge mate van vormvastheid.

Totaaldikte ca. 20 cm.

Extra informatie

Extra informatie

Maak eerst uw productkeuze

Dintex Dintex

Postbus 4, 1777 ZG Hippolytushoef
Nederland

Bezoekadres:
Molenveld 10, 1777 HP Hippolytushoef

Tel: +31 (0)227 594 694
E-mail: sales@dintex.nl

Dintex - Topkwaliteit Thuizorg Linnen Dintex - OpenCompanies by Graydon

Professional in professioneel textiel 

Dintex Textielgroothandel is specialist in bedlinnen, badlinnen hotellinnen en andere textielproducten voor professionele afnemers. Bij Dintex Textielgroothandel kijken we welke textiel kwaliteiten het beste passen bij bepaalde doelgroepen. Daarbij oriënteren we ons op de behoeften van het betreffende marktsegment maar ook op de daaraan gestelde eisen. Binnen het assortiment is een brede keuze mogelijk ten aanzien van prijs/kwaliteit, duurzaamheid, brandveiligheid, comfort, stijl, kleurstelling, gebruiksgemak en meer. Bovendien heeft Dintex Textielgroothandel in haar totaal aanbod textielproducten voor de aankleding van horecagelegenheden in de ruimste zins des woords, textielproducten in de lijn van verzorgingsartikelen en zorgtextiel voor zorginstellingen en zorgwinkels en niet te vergeten bedrijfskleding voor de diverse sectoren.  Dintex Textielgroothandel geeft vrijblijvend advies, denkt mee en levert desgewenst maatwerk. 

Bij Dintex Textielgroothandel maken we onderscheid tussen:

Horeca & Recreatie                
Zorg & Medisch
Marine & Offshore
Wasserij & Linnenverhuur