Matras grindelia stevig, ondersteunend

Meer afbeeldingen

Matras grindelia stevig, ondersteunend BE.GRINDELIA
Matras grindelia stevig, ondersteunend

* Verplicht

Beschrijving

Details

Matras Grindelia is een stevig, goed ondersteunend matras. Het matras is geschikt voor algemeen gebruik, 2-zijdig beslaapbaar.
Geschikt voor algemeen gebruik en een combinatie van hoog veerkrachtig schuim (CHMR SG43) en een soepele polyurethaan
bekleding met een uitstekende dampdoorlatendheid. Dit resulteert in een prima bedklimaat.
Het Heratex doek heeft een redelijk dampdoorlaatbaarheid, is elastisch in breedte- en lengterichting. 100% vloeistofdicht, goed reinig- en desinfecteerbaar.
Het matras voldoet aan de Engelse brandnorm Crib 3

Het matras is in diverse afmetingen leverbaar, indien uw gewenste afmeting niet wordt vermeld neem dan even contact met ons op.

Comfortgraad: matig, dampdoorlaatbaarheid: +, duurzaamheid ++++, anti allergie, afwasbaar Brandveiligheidsklasse BS5852 part 1, MVSS 302 SG 43 kg/M3, stramheid 170 newton bij 40% indrukking /ISO 2439-B

Extra informatie

Extra informatie

Maak eerst uw productkeuze

Dintex Dintex

Postbus 4, 1777 ZG Hippolytushoef
Nederland

Bezoekadres:
Molenveld 10, 1777 HP Hippolytushoef

Tel: +31 (0)227 594 694
E-mail: sales@dintex.nl

Dintex - Topkwaliteit Thuizorg Linnen Dintex - OpenCompanies by Graydon

Professional in professioneel textiel 

Dintex Textielgroothandel is specialist in bedlinnen, badlinnen hotellinnen en andere textielproducten voor professionele afnemers. Bij Dintex Textielgroothandel kijken we welke textiel kwaliteiten het beste passen bij bepaalde doelgroepen. Daarbij oriënteren we ons op de behoeften van het betreffende marktsegment maar ook op de daaraan gestelde eisen. Binnen het assortiment is een brede keuze mogelijk ten aanzien van prijs/kwaliteit, duurzaamheid, brandveiligheid, comfort, stijl, kleurstelling, gebruiksgemak en meer. Bovendien heeft Dintex Textielgroothandel in haar totaal aanbod textielproducten voor de aankleding van horecagelegenheden in de ruimste zins des woords, textielproducten in de lijn van verzorgingsartikelen en zorgtextiel voor zorginstellingen en zorgwinkels en niet te vergeten bedrijfskleding voor de diverse sectoren.  Dintex Textielgroothandel geeft vrijblijvend advies, denkt mee en levert desgewenst maatwerk. 

Bij Dintex Textielgroothandel maken we onderscheid tussen:

Horeca & Recreatie                
Zorg & Medisch
Marine & Offshore
Wasserij & Linnenverhuur