Bonellveren matras Elite vlamvertragend

Meer afbeeldingen

Bonellveren matras Elite vlamvertragend BE.MATRAS ELT
Bonellveren matras Elite vlamvertragend

* Verplicht

Beschrijving

Details

Brandveilige Bonellveren Elite.
Speciaal geselekteerde hotelkwaliteit voor offshore, scheepvaart, Bed & Breakfast accommodaties, vakantieparken en hotels.
Deze vlamvertragende binnenveermatrassen hebben een dubbelconische, elektrisch geharde 5-slags Bonellveer met een draaddikte van 2,2 mm.
De drukverdelers zijn over de gehele oppervlakte van de matras geplaatst. Dit zijn gerubberiseerde, veerkrachtige, brandvertragende cocosvezels.
Ommanteling met zeer comfortabel vlamdovend Safeguard-schuim met een crib 5 norm.
De brandvertragende damast van brandklasse M-1, is aan beide zijden doorgestikt op donszacht brandvertragend fiberfill. Dit heeft het “Soft-Touch”- gevoel tot gevolg.

De staande kanten zijn tevens doorgestikt. De damast is duurzaam, schuifvrij verankerd.

Elke matras is aan beide zijden voorzien van een etiket in 4 talen om het huishoudelijk personeel te instrueren de matras regelmatig te keren (voor nog langere levensduur).

Deze binnenvering werkt vochtregulerend en is dus in vergelijk met andere binnenwerken het meest hygiënisch. Door het geringe gewicht van de bonellveren is deze uitvoering makkelijk keer- en draaibaar en dus ook makkelijk hanteerbaar. Tevens heeft de matras een hoge mate van vormvastheid.

Totaaldikte ca. 19 cm.

Extra informatie

Extra informatie

Maak eerst uw productkeuze

Dintex Dintex

Postbus 4, 1777 ZG Hippolytushoef
Nederland

Bezoekadres:
Molenveld 10, 1777 HP Hippolytushoef

Tel: +31 (0)227 594 694
E-mail: sales@dintex.nl

Dintex - Topkwaliteit Thuizorg Linnen Dintex - OpenCompanies by Graydon

Professional in professioneel textiel 

Dintex Textielgroothandel is specialist in bedlinnen, badlinnen hotellinnen en andere textielproducten voor professionele afnemers. Bij Dintex Textielgroothandel kijken we welke textiel kwaliteiten het beste passen bij bepaalde doelgroepen. Daarbij oriënteren we ons op de behoeften van het betreffende marktsegment maar ook op de daaraan gestelde eisen. Binnen het assortiment is een brede keuze mogelijk ten aanzien van prijs/kwaliteit, duurzaamheid, brandveiligheid, comfort, stijl, kleurstelling, gebruiksgemak en meer. Bovendien heeft Dintex Textielgroothandel in haar totaal aanbod textielproducten voor de aankleding van horecagelegenheden in de ruimste zins des woords, textielproducten in de lijn van verzorgingsartikelen en zorgtextiel voor zorginstellingen en zorgwinkels en niet te vergeten bedrijfskleding voor de diverse sectoren.  Dintex Textielgroothandel geeft vrijblijvend advies, denkt mee en levert desgewenst maatwerk. 

Bij Dintex Textielgroothandel maken we onderscheid tussen:

Horeca & Recreatie                
Zorg & Medisch
Marine & Offshore
Wasserij & Linnenverhuur